Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην Elif, η Φικρέτ έχει στα χέρια της ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να αποδείξει την αθωότητα της Μελέκ. Ο Κερέμ μαθαίνει ποιο είναι αυτό και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι ίσως έκανε λάθος που κατηγόρησε ανοιχτά τη Μελέκ. Από την άλλη η Κιγιμέτ βλέπει τον κλοιό γύρω της να στενεύει και ψάχνει για βοήθεια και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ελίφ να συναντήσει τη μητέρα και μόλις αντικρίζουν η μια την άλλη αμέσως τρέχουν και αγκαλιάζονται. Η Μελέκ γυρίζει και ευχαριστεί τον Κερέμ που την προσέχουν. Στη συνέχεια, όση ώρα μάνα και κόρη μιλάνε, ο Κερέμ σκέφτεται συνέχεια τις φορές που οι δυο τους χωρίστηκαν και έκλαιγαν και αρχίζει να αισθάνεται άσχημα νιώθοντας τύψεις (δείτε εδώ το μεγάλο φινάλε της σειράς).

Elif Κερέμ

Η Μελέκ για να κάνει την κόρη της να νιώσει καλά της υπόσχεται πως μια μέρα θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά της και θα είναι ξανά μαζί. Όταν τελειώνει η επίσκεψη, η Μελέκ του λέει: «Μη νιώθετε τύψεις για ό,τι κάνατε. Είστε θυμωμένος και ο καθένας στη θέση σας θα έκανε το ίδιο. Να προσέχετε την κόρη μου». Στο μεταξύ, η Ασλί είναι θυμωμένη με τον Κερέμ που δεν την άφησε να πάει την Ελίφ στις φυλακές και θέλει να διαπιστώσει αν η μικρή είναι καλά. Από την άλλη, η Μελέκ επιστρέφει στο κελί της και είναι ευτυχισμένη που είδε το παιδί της.

Οι αμφιβολίες του Κερέμ στην Elif

Η Φικρέτ πάει στην έπαυλη για να μιλήσει με όλους και η Κιγιμέτ είναι νευρική. Όταν η δικηγόρος θελήσει να μιλήσει με τη Ματσιντέ ιδιαιτέρως, η Κιγιμέτ προσπαθεί να το αποτρέψει και ζητάει να είναι κι αυτή στη συνομιλία τους. Η Φικρέτ της το απαγορεύει. Η Ματσιντέ παραδέχεται στη Φικρέτ: «Η Μελέκ ήταν μέλος της οικογένειάς μου, την είχα σαν κόρη μου! Μάλιστα ήταν τέτοια η εμπιστοσύνη μου που ήταν η πρώτη που είχε μάθει για την ασθένειά μου. Κανείς άλλος δεν το ήξερε εκτός από εκείνη και την Κιγιμέτ». Στη συνέχεια και η Χουμεϊρά αναφέρει στη δικηγόρο πως και η Κιγιμέτ είχε πρόσβαση στα φάρμακα της μητέρας της.

Η Κιγιμέτ κρυφακούει τις συνομιλίες και βλέπει τον κλοιό γύρω της να στενεύει. Έτσι καλεί τον Μαχίρ, ο οποίος αρνείται να τη βοηθήσει: «Έτσι όπως τα έκανες να τα βγάλεις πέρα μόνη σου». Ο Κερέμ μαθαίνει για την επίσκεψη της δικηγόρου και θυμώνει καθώς η Ματσιντέ μετά από αυτό είναι κουρασμένη. Πάει στη Φικρέτ να ζητήσει εξηγήσεις για την αναστάτωση που προκάλεσε στην οικογένειά του και εκείνη του δείχνει ένα στοιχείο που αποδεικνύει την αθωότητα της Μελέκ. «Αν πραγματικά ήθελε η Μελέκ να πάρει το σπίτι, στο συμβόλαιο θα έγραφε “Μελέκ Ουστούν” και όχι “Σερτσέ Ουστούν”», του επισημαίνει η δικηγόρος.

Ελίφ Χουμεϊρά

Και συνεχίζει: «Αυτό σημαίνει πως κάποιος προσπάθησε να την παγιδεύσει και να την οδηγήσει στη φυλακή! Όμως ποιος μπορεί να είναι αυτός που ήξερε την αληθινή της ταυτότητα δεν το γνωρίζω και αυτό είναι που ψάχνω». Εκείνος μπερδεύεται και μιλάει γι’ αυτό στη Χουμεϊρά: «Λες να κάναμε τόσο μεγάλο λάθος με τη Μελέκ; Ποιος όμως να θέλει να της κάνει τόσο κακό;», αναρωτιέται εκείνος και η αδελφή του σκέφτεται πως ο Ταχίρ ίσως ήταν εκείνος που είχε ετοιμάσει την πώληση της έπαυλης.

Ωστόσο η Φικρέτ πιστεύει πως κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από αυτό. Η Κιγιμέτ βρίσκεται με τον Μαχίρ και είναι έξαλλη μαζί του: «Με έχεις βάλει σε μπελάδες με αυτή τη δικηγόρο! Βρες έναν τρόπο να την κάνεις να αφήσει την υπόθεση», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Δεν υπάρχει περίπτωση! Ξέρει πως η γυναίκα αυτή είναι αθώα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Απόπειρα δολοφονίας της Μελέκ - Καταρρέει η κόρη της

Elif: Η ζωή της Μελέκ κρέμεται από μία κλωστή - Πέφτει σε κώμα μετά από θανάσιμο χτύπημα