Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το νέο trailer της Γης της Ελιάς κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και είναι απλά συγκλονιστικό. Μέσα σε σχεδόν ένα λεπτό έχει λίγο απ' όλα. Έναν γάμο (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), τη δίκη της Αθηνάς και την απαγωγή του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Οι σκηνές αυτές, όπως ήταν επόμενο άφησαν το κοινό σε σοκ και κάπως έτσι, ήρθε μία σειρά από σχόλια στο Twitter. Άλλωστε ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να δει τις νέες εξελίξεις στη σειρά.

Τα σχόλια του Twitter για το trailer της Γης της Ελιάς

Η εγκυμοσύνη στη Γη της Ελιάς

Η δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer. Αυτό ωστόσο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι στα νέα επεισόδια θα έχουμε και μία εγκυμοσύνη.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Μάνος και η Μαρίνα θα παντρευτούν στο πρώτο επεισόδιο του β' κύκλου, ενώ θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική, επομένως η εγκυμοσύνη δε θα έρθει από εκεί.

Παιδί δεν πρόκειται να κάνουν ούτε η Ιουλία με τον Κουράκο, μιας και αποφάσισαν πως δεν θέλουν, ενώ πρόκειται και να χωρίσουν (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Ο χαρακτήρας που θα κάνει τελικά παιδάκι δε θα είναι άλλος από αυτός της Ελένης. Μπορεί η Ιζαμπέλλα Φούλοπ να ανακοίνωσε πως ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς τελείωσε (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ωστόσο στην πραγματικότητα η σειρά θα «ταξιδέψει» στην Ισπανία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ο Στέφανος με την Ελένη.

Λίγο πριν φύγουν οριστικά από τη Μάνη, της έκανε πρόταση γάμου και όπως όλα δείχνουν περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γη της Ελιάς Ιζαμπέλα Φούλοπ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη του Δημοσθένη - Ο σκοτεινός ρόλος που θα παίξει

Γη της Ελιάς: Τραγωδία για τον Πότη στην β' σεζόν