Από TV24 Team

Μετά τις εξελίξεις με την αδερφή του Δημήτρη στην σειρά Γη της ελιάς (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) θα ακολουθήσουν... πολλά και διάφορα στην β' σεζόν.

H Eυτυχία στο β΄κύκλο της σειράς θα είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Οι τύψεις για την δολοφονία του Ανέστη την ακολουθούν παντού και η κοπέλα φτάνει στα όρι της τρέλας. Οι μόνοι που που θα την στηρίξουν μέχρι τέλους θα είναι η Αννα, αλλά και ο Αποστόλης.

Οπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η Ευτυχία δεν μπορεί να ησυχάσει. Πάντα μέσα στο μυαλό της έχει την σκηνή όπου ήρθε αντιμέτωπη με τον Ανέστη και όσα τραγικά ακολούθησαν μετά. Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από όλους κι απ΄όλα. Ακόμα και με τον Άρη με τον οποίο είχε αρχίσει δειλά δειλά να φλερτάρει κόβει κάθε επαφή. Ο Αρης δεν καταλαβαίνει φυσικά τον λόγο που η Ευτυχία απομακρύνθηκε και έληξε μια σχέση πριν καν αρχίσει.

Ωστόσο το παίρνει απόφαση ότι μάλλον δεν τον θέλει και σταματάει κι αυτός πλέον να την “ενοχλεί”.

Στο μεταξύ η Αννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεφέρει, αλλά η Ευτυχία συνέχεια επιμένει ότι δεν αντέχει άλλο...

Γη της Ελιάς

...να κρύβει μέσα της ένα τέτοιο μυστικό. Μάλιστα όταν ανακαλύπτουν το πτώμα του Ανέστη ο φόβος της την παραλύει. Αρχίζει να χάνει το μυαλό της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να παραδοθεί. Η Αννα που βλέπει την κατάστασή της, τρομάζει ότι η Ευτυχία θα πάει στην αστυνομία και τότε θα έρθει η καταστροφή για όλους. Οχι μόνο για την Ευτυχία που διέπραξε το φόνο, αλλά και για την ίδια καθώς την συγκάλυψε και στη συνέχεια την βοήθησε να πετάξουν το πτώμα. Έτσι η Άννα δεν την αφήνει στιγμή. Της λέει συνέχεια ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί, ότι δεν έχουν αφήσει ίχνη και ότι δεν θα μπει φυλακή για κάποιον που άξιζε να πεθάνει.

Η Ευτυχία όμως δεν ακούει και δεν είναι σε θέση να ακούσει καθώς το μυαλό της πλέον δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά και συνέχεια βουλιάζει στην κατάθλιψη. Έτσι η Άννα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια. Στο μεταξύ ο Αποστόλης ο οποίος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την Ευτυχία, ρωτάει και ξαναρωτάει την Άννα τι συμβαίνει με την φίλη της. Τι έχει γίνει και η Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα και δουλέψει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Μάλιστα ανησυχεί και για την υγεία της, μήπως δηλαδή είναι άρρωστη και είναι κάτι πολύ σοβαρό. Έτσι η Άννα αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια στον αδελφό της. Ο Αποστόλης μετά το σοκ, αποφασίζει να καλύψει τα δύο κορίτσια και να σταθεί στο πλευρό τους, καθώς καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί η Ευτυχία έφτασε σ' αυτό το σημείο, ενώ συμβουλεύει την Άννα να μην μιλήσουν ποτέ και σε κανέναν γι'αυτό.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς - σούπερ αποκλειστικό: Χωρίζουν άσχημα Ιουλία και Γιώργης

Γη της Ελιάς: "Η κόρη μου είναι αθώα!" - Η Μαρία σε απόγνωση για την Αθηνά