Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πένυ Αγοραστού αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως από τη νέα σεζόν, πρόκειται να την δούμε και πάλι στην τηλεόραση, σε μία σειρά που θα καθηλώσει το κοινό.

Η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στη σειρά «Έλα στη Θέση μου». Μετά το τέλος της κωμικής σειράς του ALPHA, έμεινε εκτός τηλεόρασης για ένα χρόνο και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει σε κάτι πολύ διαφορετικό.

Σε ποια σειρά θα δούμε την Πένυ Αγοραστού

Όπως αποκάλυψε η ίδια με την ανάρτησή της, θα έχει έναν ρόλο στην νέα επιτυχία που ετοιμάζει το Mega, το «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές θα παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν στο μεγάλο κανάλι). Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ρόλο θα ενσαρκώσει, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της «Λατάνιας» που είχε στο «Έλα στη Θέση μου».

Πένυ Αγοραστού Μαύρο Ρόδο

Θυμίζουμε πως τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει,έχουν αναλάβει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Νίκος Κούκας.

Στο πρωταγωνιστικό καστ θα παίξουν, ακόμα, οι Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακκούρης, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Καρακάση, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ευθαλία Παπακώστα κι η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ένας απαγορευμένος έρωτας στο Μαύρο Ρόδο

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη.

Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα

Στοργή - αποκλειστικό: Σκηνές από τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ