Από TV24 Team

Μπορεί η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς να ξεκίνησε ως μία κοπέλα που προσπαθούσε να καθιερωθεί μέσα στην οικογένειά της ενώ πάλευε για όσα της ανήκουν δικαιωματικά, ωστόσο με τον καιρό την είδαμε να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Μυρτάλη προσπαθούσε να δει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ενώ την ίδια στιγμή έβλεπε διαρκώς ερωτικά όνειρα με τον Αλέξη.

Τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα στο τελευταίο επεισόδιο μιας και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Μυρτάλη και ο Αλέξης θα συνεχίσουν να περιπλέκονται ερωτικά και στη δεύτερη σεζόν, ενώ στην εξίσωση θα μπει και ο Χρήστος, με την Μυρτάλη να διατηρεί κρυφά παράλληλη σχέση και με τους δύο (δείτε εδώ αναλυτικά πώς θα εξελιχθεί αυτό).

Η Μαρίνα απέναντι στη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Μαρίνα

Η Μαρίνα ως η πιο έμπιστη φίλη της Μυρτάλης μαθαίνει τα πάντα για τις σχέσεις της κολλητής της. Μάλιστα δε διστάζει να της εκφράσει με πολύ έντονο ύφος την αντίθεσή της. Άλλωστε η Μαρίνα είναι η μόνη εκτός της Μαργαρίτας που γνωρίζει τι έχει περάσει η Μυρτάλη στα χέρια του Αλέξη.

Οι δυο φίλες τσακώνονται ωστόσο η Μυρτάλη διαβεβαιώνει τη Μαρίνα πως ελέγχει την κατάσταση και πως έχει αναπτύξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για τον Αλέξη.

Επιστρέφει στη Γη της Ελιάς o Liam Ireland;

Η πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς έληξε με όμορφο τρόπο για τον χαρακτήρα του Στέφανου μιας και κατάφερε να ξεπεράσει τα δεσμά της μητέρας του και έτσι έφυγε για την Ισπανία μαζί με την Ελένη, αφού της έκανε πρόταση γάμου.

Ο Στέφανος, όπως φάνηκε από τα τελευταία επεισόδια, δεν αναμένεται να επιστρέψει στη σειρά για τη δεύτερη σεζόν. Επειδή όμως το κοινό τον ζητάει, οι δημιουργοί της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τα σενάρια που θα επιτρέψουν στον νεαρό ηθοποιό να ξαναμπεί στη σειρά.

Άλλωστε ο ηθοποιός δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα την αποχώρησή του από τη σειρά, σε αντίθεση με την Ιζαμπέλλα Φούλοπ που υποδύεται την Ελένη, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε πως δεν θα βρίσκεται στον β' κύκλο (δείτε εδώ τι έγραψε).

Στέφανος Γη της Ελιάς

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στέφανος σε περίπτωση που επιστρέψει στη Μάνη δε θα μπορέσει να είναι με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη θα έχει να διαχειριστεί δύο άντρες στη ζωή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - ανατροπή: Όλη η αλήθεια για τον ρόλο της Ελπίδας

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα