Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανείς δεν αμφέβαλε ούτε για μία στιγμή πως ο μεγάλος έρωτας της Θεοδώρας στον Σασμό είναι ο Πετρής. Μετά τον θάνατό του, η Θεοδώρα κλείστηκε στον εαυτό της, έχασε το παιδί της και χώρισε με τον Γιώργη, ο οποίος της φέρθηκε με πολύ τρυφερό τρόπο λίγο πριν το διαζύγιο.

Ο χαμός του αγαπημένου της έκανε τη Θεοδώρα να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αποχωρίστηκε το αυστηρό πρόσωπο και άρχισε να βλέπει τα πάντα με άλλο μάτι. Μέχρι και στον αδερφό της ξεκίνησε να φέρεται επιτέλους με όμορφο τρόπο, ενώ στήριξε απόλυτα την επιλογή του να είναι μαζί με την Κλαίρη.

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή της Θεοδώρας στον Σασμό

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, από τη νέα σεζόν πρόκειται να δούμε νέους χαρακτήρες στην επιτυχημένη σειρά (δείτε εδώ αναλυτικά ποια πρόσωπα θα μπουν). Ένα από αυτά θα είναι και ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος θα αφήσει το Διαφάνι και θα πάρει τον δρόμο προς την Κρήτη, εκεί όπου θα υποδυθεί έναν αστυνομικό που έρχεται για να βοηθήσει τον Φριαγκιαδάκη μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου.

Γιώργος Γεροντιδάκης Σασμός

Ένα από τα πρόσωπα στο οποίο θα εστιάσει την προσοχή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι και ο Μανόλης, καθώς πιστεύει πως ξέρει πολλά τόσο για τη δολοφονία του Στεφανή μιας και ήταν αυτόπτης μάρτυρας όσο και για τη δολοφονία του Άγγελου αφού ήταν και αυτός που τον βρήκε νεκρό μαζί με την Άσπα (δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ).

Κάπως έτσι, θα έρθει κοντά και με την αδερφή του, τη Θεοδώρα, η οποία θα προσπαθήσει να στηρίξει τον Μανόλη στην απίστευτη πίεση που θα του ασκήσει ο αστυνόμος. Οι δυο τους δε θα αργήσουν να γνωρίσουν τον έρωτα και το μόνο σίγουρο είναι πως η σχέση τους θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Σύννεφα στο γάμο Μαρίνας και Αντώνη - Το πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσά τους

Σασμός - αποκλειστικό: Το θανάσιμο μυστικό που ενώνει τον Αντώνη με τον Παπά - Μιχάλη