Από TV24 Team

Ο Μανόλης αποτελεί έναν από τους πιο τραγικούς ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ήταν ο μόνος που είδε τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο ήταν αυτός που μαζί με την Άσπα βρήκε τον Άγγελο νεκρό.

O Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας από τους ηθοποιούς που μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς (δείτε εδώ ποιοι είναι οι υπόλοιποι), και θα υποδυθεί τον νέο αστυνομικό που θα έρθει στην Κρήτη προκειμένου να βοηθήσει τον Φραγκιαδάκη.

Η σύγκρουση του νέου αστυνομικού με τον Μανόλη στον Σασμό

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το όνομά του στη σειρά, ωστόσο οι πληροφορίες που έχουμε, αναφέρουν πως ένα από τα πρόσωπα που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον θα είναι ο νεαρός Μανόλης. Η έρευνά του θα τον στριμώξει πολύ, ενώ στο πλευρό του θα σταθούν η Θεοδώρα και η Κλαίρη.

Η εμπλοκή του αστυνόμου με τον Μανόλη, θα τον φέρει πολύ κοντά με την αδερφή του. Η Θεοδώρα θα γοητεύσει τον αστυνόμο και οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά.

Μανόλης Σασμός

Αποκλειστικό: Το θανάσιμο μυστικό που ενώνει τον Αντώνη με τον Παπά - Μιχάλη

Έχουμε πάρει φωτιά με τις αποκλειστικές αποκαλύψεις για τον Σασμό (κι όχι μόνο φυσικά)! Μετά τον γάμο που θα αλλάξει τα πάντα (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι παντρεύεται) ακολουθούν συγκλονιστικές εξελίξεις...

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς, εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα πρώτα επεισόδια θα είναι καθηλωτικά, ενώ νέες ιστορίες και πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και αλλάζουν τα δεδομένα, ένα απ’ αυτά, ίσως το πιο βασικό, είναι, όπως έχουμε ήδη, γράψει ο Παύλος Βρουλάκης!

Η επανεμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη αναμένεται να αναστατώσει όχι μόνο την οικογένειά του που τον θεωρούσε όλα αυτά τα χρόνια πνιγμένο, αλλά και την τοπική κοινωνία του χωριού, καθώς πάντα υπήρχε η υποψία ότι εκείνος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τον φόνο του Βασίλη Σταματάκη μέσα στις φυλακές.

Η Καλλιόπη είχε και εκείνη την ίδια υποψία, αλλά κανείς δεν της το επιβεβαίωσε ποτέ. Πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν πίσω από την πλάτη της, αλλά ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά όσα πίστευαν ή όσα γνώριζαν. Οι μόνοι πάντως που γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια είναι ο παπα-Μιχάλης αλλά και ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης. Οι δυο τους, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ήξεραν με κάθε λεπτομέρεια ότι στη φυλακή τον Βασίλη Σταματάκη τον έφαγαν οι Βρουλάκηδες για να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μάρκου. Φυσικά, αυτή την εντολή δεν την είχε δώσει η χήρα του Μάρκου, η Μαρίνα, αλλά ήταν απόφαση και όρκος τιμής από τον ξάδελφο του Μάρκου, τον Παύλο, κι αυτό γιατί με τον Παύλο μεγάλωσαν μαζί σαν αδέλφια. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που ενώνει τους δύο άντρες και η ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη θα σημάνει συναγερμό, καθώς φοβούνται ότι θα ανοίξει ένα νέος κύκλος αίματος και πως ο Παύλος θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, αυτή τη φορά για τη δολοφονία του Πετρή.

...και τόσο ο παπα-Μιχάλης όσο και ο αστυνόμος το γνωρίζουν καλά. Τώρα οι δύο άντρες θα συμφωνήσουν μεταξύ τους να μη μαρτυρήσει κανείς ποτέ το ένοχο αυτό μυστικό τους, που το κράτησαν επτασφράγιστο μόνο και μόνο για να σταματήσουν μια ακόμα βεντέτα. Ορκίζονται να συνεχίσουν να κρύβουν αυτό το θαμμένο μυστικό. Ομως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αντίδραση της Καλλιόπης όταν δει μπροστά της τον δολοφόνο του άντρα της. Ούτε όμως και την αντίδραση του Παύλου όταν ξαναδεί στο χωριό την οικογένεια που δολοφόνησε τον αγαπημένο του ξάδελφο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: "Εγώ έστειλα στην φυλακή τον γιο μου" - Η Καλλιόπη "πεθαίνει" από τύψεις για τον Μαθιό

Αποκλειστικό: Ο Β' κύκλος του Σασμού ξεκινά με αίμα - Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέα βεντέτα