Από TV24 Team

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποτελούν ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς «Σασμός». Οι δυο τους έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να είναι μαζί και προς το τέλος της πρώτης σεζόν τα κατάφεραν μιας και αντάλλαξαν δαχτυλίδια με την σύμφωνη γνώμη της γιαγιάς Ειρήνης και της Αργυρώς.

Κάπως έτσι, στον δεύτερο κύκλο οι δυο τους ετοιμάζουν τον γάμο τους (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), ωστόσο τα εμπόδια δεν λείπουν. Ένας άνδρας θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και θα προσπαθήσει να ματαιώσει τον γάμο.

Το πρόσωπο που θα διακινδυνεύσει τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στον Σασμό

Ο λόγος για τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από το παρελθόν για να πάρει την εκδίκησή του από τους Σταματάκηδες για τον πόνο και τον θρήνο που σκόρπισαν στην οικογένειά του με τον φόνο του Πετρή και του Άγγελου.

Ο Παύλος Βρουλάκης θα μάθει πως η Μαρίνα, η χήρα του ξαδέρφου του, ετοιμάζεται να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον αστυνόμο και η ιδέα αυτή δε θα του αρέσει καθόλου. Άλλωστε ο Παύλος δεν είναι τόσο προοδευτικός στις ιδέες του όσο οι υπόλοιποι Βρουλάκηδες.

Μαρίνα Αντώνης γάμος

Η Μαρίνα ωστόσο, θα έχει συμμάχους της σε αυτή την ιστορία τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία έχει ήδη δώσει την έγκρισή της στον Φραγκιαδάκη και έχουν κάνει μία πολύ σημαντική κουβέντα μεταξύ τους, όσο και την Αργυρώ, η οποία θέλει πώς και πώς να δει και πάλι την μητέρα της ευτυχισμένη μετά από όλα τα δύσκολα που έχει περάσει.

«Μαμά, μην ακούς κανέναν γιατί κανένας δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δεν θέλει ο θείος να μην έρθει στον γάμο σου. Όλοι οι άλλοι όμως όχι απλά σε ενθαρρύνουμε αλλά και περιμένουμε να σε δούμε δίπλα στον Αντώνη» της λέει η κόρη της όταν η Μαρίνα της ανακοινώνει σε μια τηλεφωνική τους συνομιλία τις αμφιβολίες της, σχετικά με τον γάμο.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον Β' κύκλο

Το φινάλε της πρώτης σεζόν του Σασμού ήταν συγκλονιστικό και όπως ήταν επόμενο, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε). Σε λίγο καιρό ο ALPHA φέρνει τη δεύτερη σεζόν στην επιφάνεια και το μόνο σίγουρο είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Όπως διαβάζουμε στο Tivi Σίριαλ και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, εκτός από τον Στέλιο Μαίνα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τρεις ακόμα πρωταγωνιστές του θεάτρου θα μπουν στο καστ της σειράς που έχει αγαπήσει το κοινό.

Η Γιώτα Φέστα θα υποδυθεί μια εισαγγελέα και πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Θα είναι παντρεμένη με τον γιατρό του χωριού, που θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης. Στη σειρά θα εισαχθεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί ένα νονό της νύχτας, συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων.

Σασμός Δημήτρης Αλεξανδρής

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον ξάδελφο του αδικοχαμένου Μάρκου Βρουλάκη που έρχεται να πάρει εκδίκηση και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον νέο αστυνομικό του τμήματος ενώ λέγεται πως η ζωή του θα εμπλακεί έντονα με αυτήν της Θοδώρας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Το θανάσιμο μυστικό που ενώνει τον Αντώνη με τον Παπά - Μιχάλη

Σασμός: Στο στόχαστρο του νέου αστυνόμου ο Μανόλης