Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν μόνο μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Οι πρωταγωνιστές της δημιουργίας του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, πραγματοποίησαν πριν λίγο την επίσημη φωτογράφιση για τον β' κύκλο.

Ο επίσημος λογαριασμός του Mega στο Instagram, μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από τα backstage της φωτογράφισης.

Εκεί είδαμε την Αφροδίτη Λιάντου να ποζάρει ως Μυρτάλη, καθώς και τον Βασίλη Μίχα, ο οποίος θα απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του Χρήστου στην δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Γη της Ελιάς Βασίλης Μίχας

Γη της Ελιάς Αφροδίτη Λιάντου

Από την φωτογράφιση βέβαια δεν έλειπε και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κοινού, ο Μάνος και η Μαρίνα, δηλαδή ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου.

Γη της Ελιάς Ιορδανίδης Νεοφύτου
Γη της Ελιάς Μάνος Μαρίνα

Τέλος, εντυπωσιακή με το πράσινό φόρεμά της ήταν και η Ιφιγένεια Πιερίδου, δηλαδή η Ευτυχία, η οποία έχει να ανέβει τον δικό της «Γολγοθά» στα νέα επεισόδια (δείτε εδώ τι αποφασίζει μετά τον φόνο του Ανέστη).

Γη της Ελιάς Ευτυχία

Επιστρέφει ο Στέφανος - Σε σοκ με αυτό που αντικρύζει

Ο Στέφανος ήταν ένας από τους χαρακτήρες της Γης της Ελιάς που αποχώρησε στον πρώτο κύκλο με προορισμό την Ισπανία. Λίγο πριν φύγει μάλιστα, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελένη και οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί μία νέα ζωή μακριά από τη Μάνη.

Μετά από απαίτηση του κοινού ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Liam Ireland - ο οποίος προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχθηκε σε παιδική ηλικία - θα εμφανιστεί και πάλι στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, με τον χαρακτήρα του, τον Στέφανο να γυρίζει στην Αρεόπολη.

Γυρνώντας στην γενέτειρά του, ο Στέφανος βρίσκει τα πάντα αλλαγμένα και τη μητέρα του, σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που την άφησε. Θυμίζουμε πως λίγο πριν αποχωρήσει για την Ισπανία ο Στέφανος, η Αρετή προσποιήθηκε ότι έπαθε έμφραγμα για να τον κρατήσει κοντά της.

Ο Στέφανος γυρνώντας θα δει τη μητέρα του καταρρακωμένη μιας και στη ζωή της θα έχει εμφανιστεί ο Θανάσης, ο οποίος θα την αφήσει κενή συναισθηματικά και οικονομικά. Η Αρετή πλέον δεν έχει κανέναν στη ζωή της καθώς έχει χωρίσει με τον Στάθη και η Βασιλική δεν της μιλάει, ενώ δεν την αφήνει να δει και την εγγονή της.

Γη της Ελιάς Αρετή Βασιλική

Το μόνο της στήριγμα ήταν ο γιός της, ο οποίος όμως την άφησε. Τώρα με την επιστροφή του, ο Στέφανος αποφασίζει να τα βρει με τη μητέρα του προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη, ωστόσο τίποτα δε θα είναι το ίδιο ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - ανατροπή: Όλη η αλήθεια για τον ρόλο της Ελπίδας

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα