Από TV24 Team

Μπορεί η Μυρτάλη να ξεκίνησε στα πρώτα επεισόδια της Γης της Ελιάς ως μία κοπέλα που παλεύει για τα πάντα και τα βάζει με όλους, ωστόσο σταδιακά ο χαρακτήρας της άλλαξε. Ο χωρισμός της με τον Στέφανο, η διαμάχη με την οικογένειά της και ο θάνατος του Νικήτα, την έκαναν να γίνει μία άλλη, ενώ η στάση της την έφερε σε σύγκρουση ακόμη και με την αγαπημένη της Ιουλία.

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα του δεύτερου), η Μυρτάλη φλερτάρει έντονα με τον Χρήστο, ο οποίος ωστόσο αρνείται να δεσμευτεί καθώς φοβάται πως θα έχει πρόβλημα με άλλες κοπέλες στη Μάνη μιας και είναι μικρός ο τόπος.

Παρόλα αυτά δείχνει τον ενθουσιασμό του για τη νεαρή Βρεττάκου και μάλιστα συνεχίζει να τη διεκδικεί παρόλο που εκείνη έχει ξενερώσει (δείτε εδώ ποια ηθοποιός αποχώρησε οριστικά από τη σειρά).

Σε διπλό ταμπλό η Μυρτάλη από τη νέα σεζόν της Γης της Ελιάς

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου, η Μυρτάλη έκανε τη διαφορά καθώς αποφάσισε να παραδοθεί στον έρωτα του Αλέξη, τον οποίο άλλωστε έβλεπε διαρκώς στα όνειρά της.

Έτσι ξέχασα όσα της έχει κάνει ο γιός της Μαργαρίτας και οι δυο τους ήρθαν πάρα πολύ κοντά. Στη δεύτερη σεζόν, ο Αλέξης θα πετάει στα σύννεφα μετά από αυτό το φιλί με τη Μυρτάλη, ενώ εκείνη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο το έκανε.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς η Μυρτάλη θα συνεχίσει να «παίζει» τόσο με τον Αλέξη όσο και με τον Χρήστο. Κάποια στιγμή όμως ο πρώτος θα μάθει τι συμβαίνει και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές το σκληρό του πρόσωπο και έχει δείξει πως δεν φοβάται να σκοτώσει για τα μάτια της Μυρτάλης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο: Αποχώρησε από το X-Factor και ο Ανδρέας Γεωργίου του έκανε πρόταση για τη Γη της Ελιάς

Φινάλε για τη Γη της Ελιάς - Η τηλεθέαση που έκανε το τελευταίο επεισόδιο