Από TV24 Team

Ο κακός χαμός ξανά στην Elif! Μια νέα δολοφονική επίθεση οργανώνει η Κιγιμέτ εναντίον της Μελέκ (δείτε εδώ τι συνέβη στην προηγούμενη), μόνο που η τελευταία πληροφορείται το σατανικό σχέδιο και αποφασίζει να ξεσκεπάσει την αδίστακτη γυναίκα και τη Φιντάν.

Η Φικρέτ σιγουρεύεται πια πως πίσω από το βίντεο που ήρθε στα χέρια της κρύβεται η Κιγιμέτ και έτσι πηγαίνει να τη συναντήσει, όπου την απειλεί ανοιχτά πια: «Κοιτάξτε να απολαύσετε την ελευθερία που έχετε τώρα γιατί πλησιάζει ο καιρός του δικαστηρίου και τότε όλα θα βγουν στη φόρα», την προειδοποιεί.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα

Η Κιγιμέτ γίνεται έξω φρενών και τηλεφωνεί στη Φιντάν, όπου της ζητάει να επιτεθεί τη Μελέκ: «Ηρθε η ώρα να δράσουμε! Κάντε τη Μελέκ να υποφέρει και να ζήσει μια κόλαση! Πρόσεξε όμως μην πεθάνει, όχι ακόμα τουλάχιστον... Απλά να την τραυματίσετε». Εκείνη χαίρεται που επιτέλους θα επιτεθεί στη Μελέκ και φωνάζει στην τουαλέτα των φυλακών τη Νεσρίν, όπου της εξηγεί τι θα κάνουν: «Μίλησα με την Κιγιμέτ και μου έδωσε εντολή να επιτεθούμε στη Μελέκ και να την τραυματίσουμε».

Κιγιμέτ elif

Στη συνέχεια η φύλακας, που είναι επίσης στο κόλπο, καλεί τη Μελέκ να αναλάβει το καθάρισμα στις τουαλέτες και εκείνη απρόθυμα πηγαίνει. Καθώς βρίσκεται στο πάτωμα και σκουπίζει, η Φιντάν πηγαίνει πίσω της κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο και τη στιγμή που πάει να επιτεθεί βλέπει πως δεν είναι η Μελέκ αυτή, αλλά η Γκαρίς και σοκάρεται. «Σάστισες που με είδες! Περίμενες τη Μελέκ να δεις μπροστά σου, έτσι; Τι νόμιζες, ότι δεν καταλάβαμε ότι ήθελες να της κάνεις κακό;», λέει η Γκαρίς και η Μελέκ εμφανίζεται από μια άλλη πόρτα και την κοιτάζει με θυμό.

Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει το πώς η Τζανσού, μια άλλη φυλακισμένη, άκουσε το σχέδιο της Φιντάν και της Νεσρίν και έτρεξε να ενημερώσει τη Μελέκ. Η Γκαρίς τότε οργανώνει το δικό της πλάνο: Οταν η φύλακας καλεί τη Μελέκ να πάει στις τουαλέτες και η Φιντάν είναι έτοιμη να την ακολουθήσει, η Τσιτσέκ πέφτει επίτηδες πάνω της κρατώντας έναν δίσκο με τσάι. Εκεί η Γκαρίς βρίσκει την ευκαιρία να πάει στην τουαλέτα και να αλλάξει θέσεις με τη Μελέκ, η οποία διαφωνεί: «Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις», αλλά η Γκαρίς επιμένει: «Δεν θα πάθω τίποτα, κάνε αυτό που σου λέω».

Η Μελέκ γυρίζει το παιχνίδι υπέρ της

Η Φιντάν δεν μπορεί να πιστέψει την παγίδα που της έστησαν και θυμώνει. Η Γκαρίς την προκαλεί: «Επρεπε να δεις τη μούρη σου που σου το χαλάσαμε», της λέει και η Φιντάν πάει να της επιτεθεί: «Θα μου το πληρώσεις αυτό που έκανες! Θα σε καταστρέψω», της επιτίθεται και η Μελέκ επεμβαίνει να τις χωρίσει. Το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε της πέφτει από τα χέρια και το παίρνει η Μελέκ, η οποία απειλεί τη Φιντάν:

«Τι θέλετε από εμένα επιτέλους; Τι σας έχω κάνει; Ούτε εσύ ούτε η Κιγιμέτ μην τολμήσετε ξανά να πλησιάσετε εμένα ή τις φίλες μου, αλλιώς θα σας κάνω να μετανιώσετε». Η Φιντάν αναγκάζεται να δεχτεί και σκέφτεται πώς να εξηγήσει στην Κιγιμέτ ότι δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την αποστολή της. Από την άλλη η Κιγιμέτ, που δεν γνωρίζει ότι η Φιντάν απέτυχε, τηλεφωνεί στον Μαχίρ και αφήνει υπόνοιες πως κάτι κακό έχει συμβεί στη Μελέκ και εκείνος τρέχει να τη δει στις φυλακές. Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στη Φιντάν περιμένοντας να ακούσει ευχάριστα νέα και σοκαρισμένη την ακούει να της λέει πως δεν κατάφερε να εξοντώσει τη Μελέκ. «Πανάθεμά σε! Κοίταξε να κάνεις αυτό που σου είπα, αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναδείς χρήματα μπροστά σου», της φωνάζει η Κιγιμέτ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή σοκ στην Elif: Ο Μαχίρ ενοχοποιεί τη μάνα του!

Elif - αποκλειστικό: Ανατροπή! Το στοιχείο που αθωώνει τη Μελέκ

TAGS