Από TV24 Team

Μην χάσετε στο Tv Sirial που κυκλοφορεί τα σούπερ τηλεοπτικά ρεπορτάζ! Πέρα από το τι θα συμβεί στον β' κύκλο του Σασμού (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) έχουμε και τις εξελίξεις για την πολυαγαπημένη σειρά Elif.

Κι ενώ ο Μαχίρ αρνείται να βοηθήσει τη μητέρα του, η Κιγιμέτ ξεσπάει την οργή της στη Μελέκ με αποτέλεσμα εκείνη να υποφέρει στη φυλακή. Ετσι ο Μαχίρ αναγκάζεται να στήσει ολόκληρη πλεκτάνη προκειμένου να στρέψει αλλού τις υποψίες από τη μητέρα του, αλλά και να σώσει τη Μελέκ από τη μανία της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Μαχίρ μαθαίνει από την Κιγιμέτ πως η Μελέκ βρίσκεται στην απομόνωση και υποφέρει μετά από δική της εντολή και μάλιστα τον εκβιάζει πως: «Αν θέλεις να σώσεις τη Μελέκ, τότε φρόντισε να με ξεμπλέξεις». Στη συνέχεια εκείνος πηγαίνει στο γραφείο της Φικρέτ έχοντας στο μυαλό του τα λόγια της μητέρας του και ρωτάει τη δικηγόρο αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της Μελέκ. Εκείνη του λέει πως είναι καχύποπτη με τον δικηγόρο και τον συμβολαιογράφο που έφτιαξαν το συμβόλαιο με τον τίτλο ιδιοκτησίας της έπαυλης:

«Πρέπει να βρω αυτούς τους δύο άντρες, είμαι σίγουρη πως αυτοί βοήθησαν την Κιγιμέτ να στήσει την πλεκτάνη». Οταν φεύγει από το γραφείο της, ο Μαχίρ τηλεφωνεί στους δύο άντρες και τους ζητάει να συναντηθούν, αφού τους εξηγεί την κατάσταση: «Η δικηγόρος σας υποπτεύεται κι αν σας βρει τότε θα βγουν όλα στη φόρα και θα φανεί το σχέδιο που κάναμε μαζί με τη μητέρα μου, όμως έχω σκεφτεί μια λύση για να διώξουμε τις υποψίες από πάνω μας», τους λέει και τους ζητάει μετά από αυτό να φύγουν μακριά από την πόλη παρέχοντάς τους κάθε οικονομική στήριξη. Από την άλλη ο Κερέμ προσπαθεί κι εκείνος να τους βρει, μετά την αποκάλυψη που του έκανε η Φικρέτ για το ψεύτικο συμβόλαιο.

Το ψεύτικο βίντεο

Elif Κιγιμέτ

Κι ενώ η Φικρέτ συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της Μελέκ, ξαφνικά έρχεται ένας φάκελος στο γραφείο της μ’ ένα στικάκι μέσα. Αμέσως το βάζει στο laptop της και βλέπει στο βίντεο τον δικηγόρο και τον συμβολαιογράφο να μιλάνε δήθεν για τον Ταρίκ ότι τους έδωσε εντολές εξόντωσης κατά της Μελέκ: «Κάναμε όσα μας είπε και δεν πρόλαβε να μας πληρώσει πριν πεθάνει», λέει ο ένας και απαντάει ο άλλος: «Πρέπει να μη μάθει ποτέ κανείς όσα κάναμε για εκείνον αλλιώς κινδυνεύουμε να μπούμε φυλακή για απάτη». Εκείνη τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητάει να συναντηθούν, όπου του λέει πως οι υποψίες της πέφτουν πάνω στον Ταρίκ: «Με αυτό το βίντεο υπάρχει πιθανότητα η Μελέκ να αθωωθεί», τον ενημερώνει. Εκείνος τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει πως προς το παρόν δεν κινδυνεύει: «Φρόντισε να σταματήσεις ό,τι κάνεις, γιατί αν συνεχίσεις και σε υποψιαστεί ξανά δεν θα μπορεί κανείς να σε καλύψει», και εκείνη του λέει: «Το ήξερα πως θα λογικευόσουν και θα βοηθούσες τη μητέρα σου». Ομως ο Μαχίρ της απαντάει:

«Να ξέρεις πως αυτό το έκανα για να βγάλω τη Μελέκ από τη φυλακή και όχι για να σώσω εσένα». Στη συνέχεια επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει τα ευχάριστα για το εν λόγω βίντεο που ίσως οδηγήσει στην αποφυλάκισή της. Ομως η Φικρέτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει πώς βρέθηκε στα χέρια της αυτό το βίντεο και ποιος το κατέγραψε. Οι υποψίες της πέφτουν πάνω στην Κιγιμέτ. Βλέπει ξανά και ξανά το βίντεο και παρατηρεί σε κάποιο σημείο πως δείχνει το πάτωμα όπου υπάρχει μια εφημερίδα, η ημερομηνία της οποίας δεν συνάδει με τον θάνατο του Ταρίκ και με αυτά που λένε οι δύο άντρες.

«Ημουν σίγουρη από την αρχή πως πρόκειται για ψεύτικο βίντεο», μονολογεί η Φικρέτ και πάει να συναντήσει τη Μελέκ στη φυλακή και της εξηγεί κάτι που ανακάλυψε: «Ο δικηγόρος και ο συμβολαιογράφος μιλάνε για τον Ταρίκ ότι μόλις πέθανε, αλλά κλείνοντας το βίντεο φαίνεται μια εφημερίδα πεταμένη στο πάτωμα και αυτό αποδεικνύει πως το βίντεο τραβήχτηκε πολύ μετά τον θάνατο του Ταρίκ. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα η Κιγιμέτ κρύβεται πίσω από αυτό. Αναρωτιέμαι ακόμα γιατί να θέλει να σου κάνει τόσο κακό», ρωτάει τη Μελέκ και η κοπέλα δεν έχει κάποια απάντηση: «Δεν έχω ιδέα! Από την πρώτη στιγμή που πήγα εκεί με είδε σαν εχθρό της! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το γιατί, δεν της έχω κάνει τίποτα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Η κόρη μου είναι αθώα!" - Η Μαρία σε απόγνωση για την Αθηνά

Μην ξεχάσετε να πείτε χρόνια πολλά: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 14/7, με βάση το εορτολόγιο

TAGS