Από TV24 Team

Ενώ οι σταθμοί ετοιμάζουν το νέο τους πρόγραμμα ο ΣΚΑΙ δεν αφήνει ευκαιρία να χαθεί. Απόψε 11/7 κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου μια νέα σειρά, ο Άπιστος, που ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω στα μηχανάκια της AGB.

Η σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Τι θα δούμε απόψε στον Άπιστο

Η Ασιγιά είναι μια δυναμική και επιτυχημένη γιατρός, που ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της, τον Βολκάν, και τον γιο τους, τον Αλί. Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ευτυχία τους και η Ασιγιά είναι σίγουρη πως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα κρατήσει για πάντα. Σύντομα όμως όλα θα ανατραπούν και η ζωή της οικογένειας θα αλλάξει εντελώς. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που η Ασιγιά ανακαλύπτει στο κασκόλ του συζύγου της μια μακριά ξανθιά τρίχα, που δεν ανήκει σε εκείνη.

Οι πρώτες υποψίες κάνουν την εμφάνισή τους και η Ασιγιά δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν ανακαλύψει τι συμβαίνει! Προκειμένου να μάθει την αλήθεια, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέθοδο και θα επιστρατεύσει κάθε πιθανή πηγή βοήθειας. Οι αποδείξεις δεν αργούν να έρθουν και ο κόσμος της Ασιγιά γκρεμίζεται. Πρέπει όμως να παραμείνει δυνατή μέχρι να αποφασίσει το επόμενο βήμα της.

Δείτε εδώ το σχέδιο εκδίκησης της Ασιγιά!

Τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας

Cansu Dere (Ασιγιά)

Η Ασιγιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σμύρνη αλλά έχασε τους γονείς της σε νεαρή ηλικία σε ένα αμφίβολο τροχαίο. Ερωτεύθηκε τον Βολκάν, τον οποίο και ακολούθησε στην πατρίδα του, τη Ραιδεστό. Σ’ αυτή την πόλη “έχτισε” την ιατρική της καριέρα και δημιούργησε την οικογένειά της με τον Βολκάν και τον γιο τους, τον Αλί. Είναι εξαιρετικά σχολαστική, αφοσιωμένη στη δουλειά της και την οικογένειά της αλλά συχνά γίνεται κυρίαρχη και επιτακτική. Ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της είναι ο Αλί, γι’ αυτό και όταν ανακαλύπτει την απιστία του Βολκάν, ρισκάρει τα πάντα για να παραμείνει μαζί με τον γιο της.

Caner Cindoruk (Βολκάν)

Ο Βολκάν είναι πετυχημένος και φιλόδοξος αρχιτέκτονας. Έχασε νωρίς τον πατέρα του, μεγάλωσε με τη μητέρα του και μαζί με την Ασιγιά έχουν φτιάξει την ιδανική οικογένεια ή τουλάχιστον αυτό νομίζουν όλοι. Η φαινομενικά τέλεια επαγγελματική και οικογενειακή ζωή καταρρέει όταν η γυναίκα του ανακαλύπτει την εξωσυζυγική του σχέση με μία, κατά πολύ μικρότερή του, κοπέλα, την εγκυμοσύνη αυτής αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία του Βολκάν. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους συζύγους ξεκινά με τη διεκδίκηση της κηδεμονίας του Αλί και σύντομα ξεφεύγει από τα όρια.

Melis Sezen (Ντερίν)

Κόρη γνωστής οικογένειας της Ραιδεστού με πατέρα έναν πλούσιο επιχειρηματία και πρώην δήμαρχο και μητέρα, μία γυναίκα με έντονη κοινωνική ζωή που ανακατεύεται στις υποθέσεις των παιδιών της και όχι μόνο. Είναι σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων αλλά δουλεύει από χόμπι. Όταν γίνεται η πέτρα του σκανδάλου και αιτία να διαλυθεί ο γάμος της Ασιγιά και του Βολκάν μπαίνει στο στόχαστρο όλων και αναγκάζεται να μετακομίσει στο εξωτερικό μαζί με τον Βολκάν και τη νεογέννητη κόρη τους.

Özge Özder (Ντεριά) Yeliz Kuvanci (Μπαχάρ) Eren Vyrdem (Μερτ)

Η Ντεριά, η Μπαχάρ και ο Μερτ είναι παιδικοί φίλοι του Βολκάν. Η Μπαχάρ και ο Μερτ είναι παντρεμένοι μεταξύ τους και ζουν δίπλα στην Ασιγιά και τον Βολκάν, ενώ η Ντεριά είναι γιατρός - συνάδελφος της Ασιγιά. Η Μπαχάρ είναι δυστυχισμένη αφού ο Μερτ την παραμελεί ενώ η Ντεριά ζει μία μοναχική ζωή. Οι τρεις τους γνωρίζουν το μυστικό του Βολκάν για την απιστία του και τον καλύπτουν, γεγονός που εξοργίζει την Ασιγιά όταν το μαθαίνει και την φέρνει σε σύγκρουση και με τους τρεις. Η Ασιγιά στην προσπάθειά της να τους εκδικηθεί, καταστρώνει ένα παράτολμο και άκρως επικίνδυνο σχέδιο.

Nazli Bulum (Νιλ) Emir Taro Tekin (Σελτζούκ)

άπιστος σκαι

Η Νιλ είναι ένα δυστυχισμένο κορίτσι που βρίσκεται σε μία τοξική σχέση και κακοποιείται συστηματικά από τον απατεώνα φίλο της Σελτζούκ. Όταν συναντά την Ασιγιά, οι δυο τους συμμαχούν εναντίον των συντρόφων τους. Η Ασιγιά γίνεται ο φύλακας άγγελος της Νιλ και την προστατεύει από τον Σελτζούκ ενώ η Νιλ γίνεται η πληροφοριοδότης της Ασιγιά για να μαθαίνει τις ύποπτες κινήσεις του Βολκάν. Όταν η Νιλ, με τη βοήθεια της Ασιγιά, χωρίζει τον Σελτζούκ, ο τελευταίος γίνεται το τσιράκι του Βολκάν, παρακολουθεί την Ασιγιά και φτάνει σε ακραίες καταστάσεις.

Gözde Seda Altuner (Γκιονούλ) Burak Sergen (Χαλούκ)

Η Γκιονούλ και ο Χαλούκ είναι οι γονείς της Ντερίν. Υπερπροστατευτικοί με την κόρη τους αλλά και με τον μικρότερο γιο τους, τον Ντεμίρ. Η Γκιονούλ ανακατεύεται στη ζωή της κόρης της και την “κατευθύνει” στη σχέση της και αργότερα στον γάμο της με τον Βολκάν ενώ ο Χαλούκ θεωρεί ότι με τη δύναμη που του δίνουν τα λεφτά του και το κύρος από τη θητεία του ως δήμαρχος μπορεί να κινεί τα νήματα στην οικογένεια της Ντερίν και στα οικονομικά του Βολκάν.

Alp Akar (Αλί)

Ο γιος της Ασιγιά και του Βολκάν. Έχει πολύ καλή σχέση και με τους δύο γονείς του και βρίσκεται στη μέση όταν βγαίνει στην επιφάνεια η σχέση του πατέρα του με την Ντερίν. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το διαζύγιο των γονιών του και έρχεται συχνά σε σύγκρουση μαζί τους, προσπαθώντας να ισορροπήσει τα αισθήματά του γι’ αυτούς.

Kenan Ece (Τουργκάι)

Γιατρός – ψυχίατρος που δουλεύει στο ίδιο νοσοκομείο με την Ασιγιά. Στις δύσκολες στιγμές της Ασιγιά, ο Τουργκάι στέκεται στο πλευρό της σαν πραγματικός φίλος ενώ βοηθά και τον Αλί. Τα πραγματικά αισθήματά του για την Ασιγιά είναι πιο βαθιά από μία απλή φιλία και ο Βολκάν τον βλέπει σαν αντίπαλο, γεγονός που φέρνει σε σύγκρουση τους δύο άντρες.

Olcay Yusufoğlu (Σεράπ)

Βοηθός του Βολκάν, η οποία, άθελά της, δίνει πολύτιμες πληροφορίες στην Ασιγιά για την εξωσυζυγική σχέση του εργοδότη της. Η κόρη της, Σελέν, είναι συμμαθήτρια και πολύ καλή φίλη του Αλί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Φαίη

Πολλοί το είδαν λίγο το πρόσεξαν - Οι συμβολισμοί στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών