Από TV24 Team

Ένας κύκλος 9 ολόκληρων χρόνων έκλεισε μέσα σε ένα τέταρτο την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά. Τόσο της πήρε για να αποχαιρετήσει συνεργάτες, φίλους και τηλεθεατές (δείτε εδώ τον ανατριχιαστικό αποχαιρετιστήριό της λόγο).

Από τα μέσα της σεζόν τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά για την Φαίη. Οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν όταν η ίδια η παρουσιάστρια τους πλησίασε.

Τελικά το αποτέλεσμα ήταν να μην βρεθεί κοινή γραμμή. Τα θέλω τους μετά από 9 άλλαξαν κι αυτό ήταν ολοφάνερο. Τέλος πάντων, η συνεργασία τους έληξε κι από εδώ και πέρα ξεκινάει μια νέα ζωή για την Φαίη. Ωστόσο, για να γίνει η νέα αυτή αρχή πρέπει να βρεθεί τηλεοπτική στέγη. Οι μνηστήρες πάρα πολλοί: ΣΚΑΙ, Mega και Star.

Φαίη Σκορδά

To Mega, όπως σας έχουμε ξαναγράψει γίνει Γη και ύδωρ για να την έχει στο δυναμικό του αλλά μάλλον την έχει κερδίσει το κανάλι του Φαλήρου για το οποίο πήρε την άποψη του Λιάγκα.

Όσοι παρακολουθούν τα τηλεοπτικά γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Γιώργος δεν είχε και την καλύτερη συνεργασία με το κανάλι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Φαίη θα επηρεαστεί και θα κάνει στην άκρη μια καλή πρόταση.

Γιατί η πρόταση που έχει γίνει στην Φαίη είναι πολύ καλή

Τέλος πάντων...Εμείς το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι καμία υπογραφή δεν έχει πέσει ακόμη που γράφεται από εδώ κι από εκεί. Η Φαίη ήθελε πρώτα να κλείσει ο ένας κύκλος στην ζωή της, να ηρεμήσει λίγο και μετά να ξεκινήσει τον επόμενο. Συζητήσεις υπάρχουν αλλά χαρτιά δεν έχουν φτιαχτεί.

Το καλοκαίρι φέτος θα είναι δύσκολο για την παρουσιάστρια. Μετά από 9 χρόνια δεν κοιμάται ήρεμη αλλά με το άγχος τι θα απογίνει επαγγελματικά. Και γνωρίζετε όλοι πόσο κακό άγχος είναι αυτό. Λύση σίγουρα θα βρεθεί, επιλογές υπάρχουν αλλά... θα είναι αυτό της μοίρας της γραφτό ή θα την βλέπουμε να μετακινείται από εδώ κι από εκεί μέχρι να στεριώσει για τα καλά;

Δεν είναι κι άνθρωπος που του αρέσουν οι αλλαγές... χάνει την βολή της. Τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα, όταν πρέπει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωινό - Διέκοψαν εκτάκτως την εκπομπή

Πρωινό: Εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου σε Λιάγκα και Σκορδά - Για ποιο λόγο;