Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (7/7) με ένα επεισόδιο που χαράχτηκε στις καρδιές των τηλεθεατών. Οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θέλησαν να αποχαιρετήσουν το Διαφάνι με ένα σημείωμα που έγραψαν.

Το σημείωμα αυτό, λίγο πολύ επικοινωνεί όλο το συναίσθημα που άφησε στους τηλεθεατές το τελευταίο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ και το ευχαριστώ του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη Μαρία Κίτσου για την υπέροχη συνεργασία τους στη σειρά).

Το σημείωμα των δημιουργών για το φινάλε των Άγριων Μέλισσών

«Στην αρχή της σεζόν αναρωτηθήκαμε αν θα 'ρθει ποτέ η δικαίωση...

Στο τέλος του δρόμου όμως ήρθε κάτι πολυτιμότερο... Η συμφιλίωση και η γαλήνη.

Γιατί σ' εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες. Κι αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη, τότε βγαίνεις απ' την πόρτα κερδισμένος

Εις το επανιδείν

Μελίνα και Πέτρος»

Άγριες Μέλισσες ιδιόχειρο σημείωμα

Η τελευταία σκηνή της σειράς

Η Μαρία Κίτσου, δηλαδή η Ελένη, ήταν αυτή που ανέλαβε να αποχαιρετήσει το κοινό. Όλοι οι κάτοικοι Διαφανίου βρέθηκαν μαζί και γιόρτασαν, όταν όμως άρχισαν τα νταούλια, η Ελένη απομακρύνθηκε και είπε δυο λόγια για την ιστορία που παρακολουθήσαμε με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ένα παραμύθι είναι τελικά η ζωή. Το πιο περίπλοκο και το πιο μαγικό. Έχει δράκους και γενναίους πολεμιστές, μάγισσες και σοφούς, γέλιο και δάκρυ, πόνο και χαρά. Μετά από κάθε απελπισία ένα ουράνιο τόξο, μετά από κάθε όμορφη αυγή, ένα σκοτάδι. Και όλα μπερδεύονται, έρχονται και φεύγουν από την ώρα που πέρνουμε την πρώτη μας ανάσα μέχρι τη στιγμή που βγαίνει η τελευταία. Και γω, η Ελένη Σταμίρη Σεβαστού, από όλα τα μαθήματα που μου έφερε ο δρόμος μου και ήταν πολλά, τα μαθήματα και τα παθήματα, κρατάω μόνο ένα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπήρχαν αντιδράσεις...» - Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό πίσω από τις Άγριες Μέλισσες

Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο