Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο «Άπιστος», η νέα σειρά του ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, ενώ ήδη τα χειμερινά προγράμματα του σταθμού έχουν αρχίσει να σταματάνε ένα ένα (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία το Καλό Μεσημεράκι). Μια γυναίκα βλέπει ξαφνικά τον γάμο της να καταρρέει όταν ο σύζυγός της την απατάει. Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση τόσο από εκείνον όσο και από τον περίγυρό της, που ενώ γνώριζαν την αλήθεια δεν της είπαν ποτέ τίποτα.

Η Ασιγιά είναι μια δυναμική και επιτυχημένη γιατρός, που ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της, τον Βολκάν, και τον γιο τους, τον Αλί. Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ευτυχία τους και εκείνη είναι σίγουρη πως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα κρατήσει για πάντα. Σύντομα όμως, όλα θα ανατραπούν και η ζωή της οικογένειας θα αλλάξει εντελώς. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που η Ασιγιά ανακαλύπτει στο κασκόλ του συζύγου της μια μακριά ξανθιά τρίχα, που προφανώς δεν ανήκει σε εκείνη. Οι πρώτες υποψίες κάνουν την εμφάνισή τους και η Ασιγιά δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν ανακαλύψει τι συμβαίνει!

Άπιστος πρώτα επεισόδια

Υποπτεύεται κάθε ξανθιά γυναίκα από το περιβάλλον τους και μπαίνουν όλες στο στόχαστρο, ακόμα και η Γκιονούλ, ασθενής της και σύζυγος του ισχυρού επιχειρηματία Χαλούκ Γκιουτσλού. Όμως οι φίλες της και φίλες του άντρα της προσπαθούν να την πείσουν για το αντίθετο: «Ο Βολκάν σε αγαπάει! Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι έτσι για εκείνον; Αποκλείεται να σε απατάει».

Όμως, η Ασιγιά είναι πεπεισμένη πως ο Βολκάν την απατάει καθώς βλέπει στο κινητό του ένα ευχαριστήριο μήνυμα από ένα ξενοδοχείο, ενώ στην τσέπη του βρίσκει κι ένα κραγιόν. Προκειμένου να μάθει την αλήθεια, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέθοδο και θα επιστρατεύσει κάθε πιθανή πηγή βοήθειας, όπως μια ασθενή της, την οποία βάζει να παρακολουθεί τον άντρα της. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν η κοπέλα της τηλεφωνεί και της λέει: «Είναι μια ξανθιά γυναίκα δίπλα στον άντρα σας! Είμαι μακριά και δεν μπορώ να τη δω καλά». Ο κόσμος της Ασιγιά γκρεμίζεται, αλλά πρέπει να παραμείνει δυνατή μέχρι να αποφασίσει το επόμενο βήμα της.

Η αποκάλυψη της απιστίας

Στο πάρτι γενεθλίων του Βολκάν, η Ασιγιά ψάχνοντας για την κάμερα στο αμάξι του άντρα της βρίσκει ένα κινητό. Όταν το ανοίγει παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της! Εδώ και δύο χρόνια, ο Βολκάν διατηρεί δεσμό με την κόρη του Χαλούκ και της Γκιονούλ, την Ντερίν, και μάλιστα όλος ο περίγυρος το γνώριζε! Η Ασιγιά κάνει τα αδύνατα δυνατά να σταθεί δυνατή και δεν θέλει να δείξει σε κανέναν πόσο πολύ υποφέρει μέσα της.

Άπιστος πρεμιέρα ΣΚΑΪ

Παράλληλα προκαλεί τη δυσφορία της ερωμένης όταν φιλάει τον Βολκάν στο στόμα παθιασμένα. Η Ασιγιά συνειδητοποιεί πως η αξιοπρέπειά της δεν της επιτρέπει να κάνει σκηνή κι έτσι αποχωρεί με μια δικαιολογία. Χρειάζεται λίγο χρόνο μόνη της, ώσπου να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της και πώς θα εκδικηθεί όλους όσοι ήξεραν την αλήθεια και δεν της είπαν τίποτα. «Όλοι εσείς που σας θεωρούσα οικογένεια, είστε πλέον εχθροί μου! Θα φροντίσω να σας κάνω να ζήσετε ε μια αξέχαστη χρονιά», μονολογεί.

Ο Βολκάν επιλέγει την Ντερίν

Η Ασιγιά επιστρέφει σπίτι και αρχίζει με μανία να καθαρίζει και να μαζεύει τα πράγματα του Βολκάν για να τον διώξει από το σπίτι. Η Ντεριά πάει εκεί και η Ασιγιά της λέει πως πλέον τα ξέρει όλα: «Το ξέρατε τόσο καιρό και δεν μου είπε κανείς τίποτα! Φαντάζομαι θα γελούσατε πίσω από την πλάτη μου, θα ήταν αστείο όλο αυτό για εσάς», της λέει και η Ντεριά της απαντάει: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο! Έχεις δίκιο να θυμώνεις και σου ζητώ συγγνώμη που δεν σου είπα τίποτα, αλλά μην κάνεις το λάθος να χωρίσετε για ένα λάθος! Είστε πραγματικά υπέροχη οικογένεια».

Στο μεταξύ, στο πάρτι η Ντερίν ξεκαθαρίζει στον Βολκάν: «Έχεις μια μέρα να αποφασίσεις! Ή θα πεις στη γυναίκα σου την αλήθεια και θα χωρίσετε ή η δική μας ιστορία θα τελειώσει». Ο Βολκάν γυρίζει το βράδυ μεθυσμένος στο σπίτι του και η Ασιγιά είναι ανάμεσα στο να χωρίσει και να μην πληγώσει τον γιο της. Έτσι το επόμενο πρωί φτιάχνει ξανά τα πράγματα του Βολκάν και αποφασίζει να παίξει αλλιώς το παιχνίδι.

Αργότερα στην κλινική πάει η Ντερίν για εξετάσεις και τυγχάνει η γιατρός να είναι η Ασιγιά. Από τις εξετάσεις προκύπτει πως η Ντερίν είναι έγκυος και η Ασιγιά προσπαθεί με δυσκολία να συγκρατήσει την οργή της την ώρα που της ανακοινώνει το νέο αυτό. Το βράδυ η Ντερίν επισκέπτεται τη μητέρα της και εκείνη είναι σίγουρη πως κάτι απασχολεί την κόρη της.

Την επόμενη μέρα η Ασιγιά μιλάει ανοιχτά στον άντρα της: «Υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή σου, σωστά; Πες μου την αλήθεια και θα την αποδεχτώ και θα σε συγχωρέσω, αλλά αν μου πεις ψέματα δεν πρόκειται ποτέ να σου το συγχωρήσω», του λέει και εκείνος επιμένει να αρνείται πως έχει κρυφή σχέση.

Η Ντεριά του τηλεφωνεί και του ανακοινώνει πως η Ντερίν είναι έγκυος και εκείνος τρέχει να τη βρει και της λέει: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα». Την ίδια ώρα η Ντεριά λέει στην Ασιγιά πως είναι σίγουρη ότι ο άντρας της θα τερματίσει την παράνομη σχέση του και θα μείνει μαζί της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν είναι μόνο η Βανδή - Ο κορυφαίος τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη σειρά

Κόκκινο Ποτάμι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη - Τα πρώτα πλάνα