Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σεζόν που πέρασε είχε λίγο απ' όλα και ο Νίκος Μουτσινάς δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Κάπως έτσι, την Παρασκευή 1/7, το Καλό Μεσημεράκι ρίχνει και οριστικά αυλαία, αν και ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ τι αλλαγές θα γίνουν).

Ο παρουσιαστής παραδοσιακά τελειώνει λίγο πιο νωρίς τη σεζόν από τις υπόλοιπες εκπομπές και το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος, όπως κάθε χρόνο, η τελευταία εκπομπή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Το trailer για το τελευταίο Καλό Μεσημέρακι με τον Νίκο Μουτσινά

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/6) αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ρε Φάληρο τι είναι αυτά;» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με το Love Island που θα βγει στον ΣΚΑΪ

«Νιώθω βλάκας...» - Οργισμένος ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι