Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (25/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά μιας και ο Σωτήρης έχει πλέον αποφασίσει να γνωρίσει στην Όλγα την μοναχοκόρη του (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν).

Τι θα δούμε σήμερα (25/5) στο Άσε μας ρε Μαμά

Η Έλλη φεύγει απ’ το σπίτι του Δημήτρη, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να ανακοινώσει στην Μελισσάνθη ότι θέλει να μείνουν μαζί και γι’ αυτό έχει μια ιδέα, για την οποία θα χρειαστεί την βοήθεια της Τζοβάνας… Ο Σωτήρης αποφασίζει να γνωρίσει στην κόρη του την Όλγα, η οποία με το που το μαθαίνει πανικοβάλλεται και ζητάει την βοήθεια των κοριτσιών στην βίλα, ενώ εξίσου πανικόβλητη είναι και η Αλίκη, η οποία ψάχνει μειοδοτικούς διαγωνισμούς, όπως της ανέθεσε ο Θωμάς.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης ανακοινώνει στον Θωμά ότι αποφάσισε να δεχτεί την δουλειά στην Κοπεγχάγη και είναι αμετάπειστος. Πριν φύγει όμως, έχουν μια τελευταία δουλειά οι δυο τους… να τα ξαναβρούν στον Βασίλη με την Νικόλ!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (30/5)

Η στιγμή που ο Δημήτρης θα φύγει για Κοπεγχάγη πλησιάζει και ενώ η Γεσθημανή έχει βάλει τις μαύρες πλερέζες, η Ρωξάνη είναι σε αναμμένα κάρβουνα χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Ειδικά τώρα που η Έλλη την ρωτάει να μάθει όλη την αλήθεια και η Ρωξάνη της απαντάει επιτέλους εντελώς ειλικρινά για τα συναισθήματά της…

Εν τω μεταξύ, η Αλίκη μαθαίνει ότι ο Βασίλης της είναι ξανά μαζί με την Νικόλ και τρελαίνεται, ενώ η Όλγα αποφεύγει να πάει να μείνει μαζί με τον Σωτήρη, γιατί αυτό θέλει να το κάνει με τους δικούς της όρους. Και όταν ξημερώσει η μέρα που ο Δημήτρης αναχωρεί για Δανία, τόσο η Έλλη όσο και η Ρωξάνη θα πάρουν την απόφαση να τον σταματήσουν, η καθεμιά ξεχωριστά από την άλλη…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Μπάμπης και Κορίνα αποφασίζουν να κλεφτούν

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά για πρώτη φορά την εγγονή του