Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό (25/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος, θα στηθεί έξω από το σπίτι της Φανής προκειμένου να δει για πρώτη φορά την εγγονή του.

Τι θα δούμε σήμερα (25/5) στη Γη της Ελιάς

Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου ξυπνά από το κώμα. Η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία. Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια (σύντομα όμως θα έρθει κοντά με τον Ισίδωρο).

Ο Στέφανος αποφασίζει να πάει στην Ισπανία και η Ελένη δείχνει πως θέλει να τον ακολουθήσει. Ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του. Ένα πρόβλημα στην κατασκευή του ελαιοτριβείου του Ιάκωβου δεν του επιτρέπει να συνοδεύσει την Αθηνά στην Αθήνα. Παράλληλα, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, την επισκέπτεται στη Μάνη και γνωρίζεται με τον Στάθη.

Aποκλειστικό: Η Ευτυχία χάνει το μωρό εξαιτίας του Ανέστη

Στη Γη της Ελιάς, η Ευτυχία συνεχίζει να μη θέλει να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αποστόλη. Την ίδια στιγμή τη γυροφέρνει ο αδελφός της Εύας ο Αρης, ενώ ο Ανέστης ξαναμπαίνει βίαια στη ζωή της κι αυτή τη φορά με ολέθριες συνέπειες. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αννα έχει ήδη καταλάβει ότι ο Αρης γυροφέρνει την Ευτυχία και μάλιστα της το λέει, αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Στο μεταξύ ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας και με επιθετικές διαθέσεις της χτυπάει την πόρτα και της ζητάει να του ανοίξει. Η Ευτυχία είναι τρομαγμένη και αυτή τη φορά φοβάται ότι ο Ανέστης δεν θα σταματήσει (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία η σειρά).

Παράλληλα ο Αρης συνεχίζει να τη διεκδικεί επίμονα, αναγκάζοντάς τη να του πει μερικά πράγματα για να τον σταματήσει: «Αρη, σε παρακαλώ. Τζάμπα ο κόπος. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω σχέση και επίσης θέλω να ξέρεις ότι περιμένω το παιδί του Αποστόλη», του λέει κι εκείνος κάνει πίσω απογοητευμένος.

Γη της Ελιάς Ανέστης

Την ίδια ώρα όμως και ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία. Ετσι κάποια στιγμή κι ενώ γυρίζει στο σπίτι της, τον βρίσκει να είναι έξω στα σκαλοπάτια της και πάλι μεθυσμένος και να την περιμένει. Η κοπέλα αιφνιδιάζεται: «Τι κάνεις εσύ πάλι εδώ μου λες; Σήκω και φύγε γρήγορα γιατί θα βάλω τις φωνές», τον απειλεί, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει από λόγια.
Οπως είναι θολωμένος, προσπαθεί να μπει με το ζόρι στο σπίτι της Ευτυχίας και αφού εκείνη προβάλλει αντίσταση, αρχίζει να τη σπρώχνει και να τη χτυπάει. Η Ευτυχία καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για εκείνη και αρχίζει να τρέχει για να σωθεί. Ομως η κοπέλα δεν τα καταφέρνει και πέφτει χτυπώντας άσχημα. Η κατάληξη θα είναι τραγική καθώς εκτός από τα χτυπήματα και τα ψυχολογικά τραύματα, χάνει και το μωρό της.

Η Ευτυχία αποβάλλει κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να της συμβεί, με μοναδικό υπεύθυνο τον Ανέστη. Η κοπέλα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά και κοντά της θα είναι όλες οι φίλες της, η Αννα αλλά και ο Αποστόλης που και αυτός είναι συντετριμμένος για τον άδικο χαμό του μωρού τους, αλλά και εξοργισμένος με τον Ανέστη.

Ο Αποστόλης στέκεται στο πλευρό της Ευτυχίας, όμως η σχέση ή η οποιαδήποτε προοπτική να είναι και πάλι μαζί ή να παντρευτούν σβήνει οριστικά. Κι αυτό όχι επειδή χάθηκε το αγέννητο παιδί τους, αλλά επειδή η Ευτυχία δεν αισθάνθηκε ποτέ τον μεγάλο έρωτα με τον Αποστόλη.

Δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ, απλά τον είδε σαν μια σανίδα σωτηρίας από την οποία αρπάχτηκε για να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις που είχε βιώσει. Τον αγάπησε βέβαια σαν έναν άντρα που της έδινε σιγουριά και ασφάλεια. Τον αγάπησε σαν άνθρωπο, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει πίσω και να είναι ξανά μαζί του. Ετσι οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πανίκος Πιλάλης - αποκλειστικό: «Ο Αποστόλης θα κυνηγήσει την Ευτυχία όσο...»

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Θανάσιμος κίνδυνος για Μαργαρίτα και Αλέξη