Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (25/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο) μιας και η Κορίνα και ο Μπάμπης θα αποφασίσουν να κλεφτούν.

Τι θα δούμε σήμερα (25/5) στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 119

Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα.

Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Στέλλα Ψαρουδάκη - αποκλειστικό: «Ο Ακύλας μαθαίνει ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του»

Αν και η Στέλλα Ψαρουδάκη έγινε κάτοικος Διαφανίου μόλις τη φετινή σεζόν, η ηρωίδα της η Κορίνα, την οποία υποδύεται υποδειγματικά στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, δεν έχει περάσει και λίγα ως κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη και σύζυγος του Μελέτη Ζωιτού.

Ωστόσο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπάμπη, αλλά αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Και καθώς η κορύφωση των γεγονότων είναι προ των πυλών, η ηθοποιός μάς μιλά για τις καταιγιστικές εξελίξεις και είναι άκρως αποκαλυπτική.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Πλέον η σειρά οδεύει προς το μεγάλο φινάλε. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

«Ηταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία και νιώθω ευγνώμων. Οσο περνάει ο καιρός έχουμε δεθεί με όλους τους συναδέλφους. Ευχαριστώ τον Λευτέρη Χαρίτο που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω σ’ αυτόν τον κόσμο και καθένα συνεργάτη χωριστά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκα ανάμεσά τους».

Η ηρωίδα σας, η Κορίνα, φαίνεται να παίρνει τη ζωή στα χέρια της.

«Είναι πλέον στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Μέχρι το τέλος της σειράς θα έχει μάθει την αλήθεια και θα την έχει αντιμετωπίσει κατάματα. Θα έχει μεγαλώσει και δεν θα είναι το κορίτσι του μπαμπά που δεν γνωρίζει τα όσα συμβαίνουν. Θα πέσει από το συννεφάκι της, θα πατήσει στη γη, αλλά μετά από αυτό θα είναι πιο δυνατή».

Στέλλα Ψαρουδάκη Άγριες Μέλισσες

Πώς θα μάθει ότι δεν είναι κόρη του Ακύλα;

«Φαντάζομαι από αυτούς που ήδη το γνωρίζουν. Θα είναι μια κομβική στιγμή για εκείνη καθώς ξαφνικά θα αντιληφθεί ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αυτό που αφορά την οικογένειά της, ήταν ένα τεράστιο ψέμα».

Ενδιαφέρον θα έχει και πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας όταν μάθει πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του!

«Οπως εκείνη έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, έτσι κι εκείνος έχει στην κόρη του. Υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ τους, αγάπης και θαυμασμού. Θα είναι μεγάλο θέμα και για τους δύο. Μην ξεχνάτε ότι ο Ακύλας γνωρίζει ότι έχει σκοτώσει τον πραγματικό πατέρα της Κορίνας».

Μέχρι στιγμής ξέρει ότι έχει σκοτώσει τον εραστή της γυναίκας του της Ζωής.

«Οταν μάθει ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του και ποιανού είναι το παιδί, τότε ο φόνος που έκανε θα πάρει για εκείνον άλλη υπόσταση και το ζήτημα γενικότερα άλλη διάσταση. Νομίζω ότι το σενάριο θα μας εκπλήξει».

Οπως μας εξέπληξε η στάση του Μελέτη όταν ανακάλυψε τη σχέση τής Κορίνας με τον Μπάμπη.

«Ο Μελέτης ξέρει ότι δεν έδωσε στην Κορίνα χώρο για να μείνει μαζί του αφού ήταν δοσμένος αλλού, οπότε γι’ αυτό έχει αυτή τη στάση. Δεν ένιωσε προδομένος. Γνωρίζει ότι έχει μερίδιο ευθύνης. Βέβαια η Κορίνα αρχικά εξέλαβε την αντίδρασή του αυτή ως αδιαφορία και μπήκε μπροστά ο εγωισμός της καθώς δεν τη διεκδίκησε. Ωστόσο φαίνεται τώρα πια ότι η σχέση της με τον Μελέτη έχει περάσει σε άλλη φάση γιατί την προστατεύει και για εκείνη γίνεται πατρική φιγούρα. Η Κορίνα βλέπει στο πρόσωπό του ένα στήριγμα, γιατί μπορεί να μην υπήρξε έρωτας μεταξύ τους και να μην ένιωσαν κάτι δυνατό, αλλά ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη. Οπότε ο Μελέτης θα σταθεί στην Κορίνα κι εκείνη με τη σειρά της θα του σταθεί με τον τρόπο της».

Τελικά ο Μπάμπης είναι ο άντρας της ζωής της;

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά σίγουρα δημιουργεί μια τομή στη ζωή της. Αισθάνεται για πρώτη φορά τον έρωτα και βρίσκει έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από αυτό το πρότυπο που βλέπει στο οικογενειακό της περιβάλλον, που είναι χαρούμενος, ελεύθερος, ζωντανός, θέλει να ζήσει τη ζωή του κι αυτό τη μαγεύει».

Θα παντρευτούν;

«Θα δούμε. Ακόμα η Κορίνα δεν έχει πάρει διαζύγιο. Είναι εν διαστάσει».

Οι δυο τους το σκάνε. Γιατί δεν περίμεναν να βγει το διαζύγιο;

«Γιατί υπάρχει η παρόρμηση αλλά και ο φόβος ότι δεν θα μπορέσουν να είναι μαζί. Είναι ερωτευμένοι, θέλουν να το ζήσουν και θεωρούν ότι δεν θα τα καταφέρουν με άλλο τρόπο πέρα από το να κρυφτούν».

Πώς είναι η νέα τους ζωή;

«Δυσκολεύονται σίγουρα λόγω της συνθήκης αλλά είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που βρίσκεται μόνο του, κι έχει τον χώρο και τον χρόνο να ζήσει τον έρωτά του και σε έναν βαθμό να είναι ελεύθεροι. Θα έρθουν πιο κοντά και περνάνε ωραία. Πάλι κρύβονται αλλά έχουν ο ένας τον άλλον».

Μα δεν υπήρχε άμεση απειλή. Οι κοντινοί άνθρωποι του Μπάμπη γνωρίζουν για τη σχέση τους, το ίδιο και ο Μελέτης.

«Υπάρχει πάντα η μεγάλη απειλή που λέγεται Ακύλας».

Η φυγή τους όμως πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων αφού Ακύλας και Κυριάκος πιάνονται στα χέρια.

«Η αλήθεια είναι ότι γίνεται ο κακός χαμός και ο Ακύλας δεν θα σταματήσει μέχρι να φέρει την κόρη του ξανά κοντά του. Θα πιέσει πολύ την οικογένεια Βαμβακά για να μάθει πού βρίσκονται. Θα ψάξει και ο ίδιος και θα προσπαθήσει να πιέσει την κατάσταση ακόμη και μέσω του στρατού αφού ο Μπάμπης έχει λιποτακτήσει».

Επίσης ο Κυριάκος και η Ουρανία δεν φεύγουν για την Αμερική για να είναι κοντά στον Μπάμπη.

«Δεν παίρνουν αυτή την απόφαση μόνο από έγνοια για τον Μπάμπη. Νομίζω ότι η κατάσταση αυτή έρχεται να επικυρώσει την απόφαση που είχαν πάρει ήδη μέσα τους».

Η Αιμιλία, η Ζωή και ο Λευτέρης τι θέση παίρνουν;

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στο σπίτι ένα δημιουργηθεί ένα στρατόπεδο απέναντι στον Ακύλα. Είναι και οι τρεις συνασπισμένοι απέναντί του. Θα βοηθήσουν και θα προστατεύσουν την Κορίνα, άσχετα με το αν συμφωνούν με την απόφασή της. Κι αυτό γιατί εκείνοι γνωρίζουν τι είναι ο Ακύλας. Η Κορίνα είναι αυτή που δεν ξέρει. Ολοι της λένε πόσο τρελός κι επικίνδυνος είναι ο πατέρας της, αλλά κανείς δεν της αποκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα. Μόνο ο Μπάμπης το έκανε με έναν τρόπο».

Πότε και πώς θα γυρίσουν η Κορίνα με τον Μπάμπη στο χωριό;

«Δεν θα γυρίσουν επειδή το θέλουν. Θα τους ανακαλύψει ο Ακύλας. Από την περίοδο του έρωτα και της αθωότητας, της τρέλας και της παρόρμησης, θα κληθούν να πάρουν κάποιες ώριμες αποφάσεις και να συμβιβαστούν με κάποια πράγματα».

Με τη μητέρα της πάντως έχει πια καλύτερες σχέσεις.

«Και θα καλυτερεύσουν κι άλλο. Ηδη έρχονται πιο κοντά και η Ζωή θα είναι πολύ υποστηρικτική στη σχέση της με τον Μπάμπη. Κι επειδή η μητέρα της βλέπει ότι η Κορίνα αρχίζει να παρατηρεί τις άσχημες πλευρές του πατέρα της, εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να την πλησιάσει και να την κάνει να δει την αλήθεια. Δεν μπορεί να το κάνει ευθέως γιατί μέχρι τώρα είχαν συγκρουσιακή σχέση. Προσπαθεί να τη φέρει κοντά της πλαγίως και να την κατευθύνει».

Ο Λευτέρης επίσης έχει σταθεί στην Κορίνα.

«Υπήρχε και υπάρχει ξεκάθαρα αγάπη μεταξύ τους αλλά και οι δύο ήταν εγκλωβισμένοι στη σχέση των γονιών τους. Ο Λευτέρης έπαιρνε το μέρος της μητέρας του και η Κορίνα του πατέρα της. Δεν έρχεται μόνο ο Λευτέρης κοντά της αλλά κι εκείνη αλλάζει απέναντί του καθώς όλο αυτόν τον καιρό προσπαθούσε να τον νουθετήσει με αυτά που πίστευε εκείνη και δεν είχε τον τρόπο να του μεταδώσει την αγάπη της. Τώρα που ηρεμεί, δίνουν και οι δύο χώρο ο ένας στον άλλον. Υπάρχει και από τους δύο μια μετατόπιση».

Ποιο θα είναι το τέλος της οικογένειας του Ακύλα;

«Ολοι μας ανυπομονούμε να δούμε πώς θα κλείσει η ιστορία με τους Μεγαρίτες κι επειδή έχουμε δεθεί οι συνάδελφοι μεταξύ μας, χαιρόμαστε πολύ τις σκηνές που έχουμε. Περιμένουμε κι εμείς να μάθουμε ποιο θα είναι το τέλος της οικογένειας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: «Τρία χρόνια τώρα...» -Κίτσου και Γκοτσόπουλος μιλούν για το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ο Μελέτης σώζει Μπάμπη και Κορίνα - Στιγμές τρόμου με τον Ακύλα