Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (12/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και η Έλενα συνεχίζει να προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ, ενώ κανείς δεν πιστεύει πως όντως βιάστηκε από τον Ανδρέα.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε) παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Συγκλονιστικές οι σημερινές (12/5) εξελίξεις στα Ψέματα

Η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Αντρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Σούπερ αποκλειστικό - Το τέλος του Ανδρέα

Πρέπει αρχικά να πούμε ότι η σειρά «Ψέματα» βασίζεται στην ισπανική σειρά «Mentiras», την οποία μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά μυστηρίου βασίζεται στο βιβλίο των Χάρι και Τζακ Ουίλιαμς, το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας με το όνομα «Mentiras», αλλά ο τίτλος αργότερα άλλαξε σε «Lies and Deseit».

Μάλιστα η ελληνική και ισπανική σειρά μοιάζουν τόσο πολύ που έχουν χρησιμοποιηθεί οι ίδιοι διάλογοι.

Ψέματα Spoiler

Εμείς λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια της σειράς και το έχουμε εδώ αποκλειστικά για εσάς. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι ο Ανδρέας είναι όντως βιαστής και πως όντως το βράδυ αυτό έδωσε υπνωτικό ναρκωτικό στην Έλενα για να κοιμηθεί μαζί του (δείτε εδώ αναλυτικά το spoiler).

Αφού αποκαλυφθεί η αλήθεια για εκείνον και αφού υπάρξουν παραπάνω καταθέσεις που να μαρτυρούν την πράξη του, ο Ανδρέας θα εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τον γιό του, την δουλειά και γενικότερα τη ζωή του.

Οι Αρχές τον ψάχνουν για αρκετό καιρό, μέχρι που τελικά μία περαστική βρίσκει το πτώμα του σε μία παραλία, αφού το έχει ξεβράσει η θάλασσα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αιματηρή βεντέτα στον Σασμό - «Βάφει» τα χέρια της με αίμα η...

Γη της Ελιάς: «Μείνε μακριά από το παιδί μου» - Εκτός ορίων ο Ισίδωρος