Μη χάσετε στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα την Παρασκευή (13/5). Στη Γη της Ελιάς, ο Ισίδωρος, παρά την καθαρή εξήγηση της Αντιγόνης αλλά και τις συμβουλές όλων να κρατηθεί μακριά από το παιδί της κόρης του, δεν δέχεται τίποτα και πίσω από την πλάτη όλων προχωράει σε ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την ήρεμη μέχρι στιγμής του παιδιού και της θετής μητέρας του.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού τής Αντιγόνης. Μάλιστα, δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και τον Ιάκωβο. «Ορίστε, αυτό το κοριτσάκι, αυτό το όμορφο πλάσμα είναι το παιδί της, το εγγόνι μου, καταλαβαίνετε; Πώς μπορεί;», τους τονίζει, ενώ παράλληλα έχει κλείσει κρυφά ραντεβού με τη θετή μητέρα της.

Την ίδια στιγμή τόσο η Ιουλία όσο και ο Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού: «Τι θα κάνουμε, Ιάκωβε; Δεν ακούει κανέναν. Φοβάμαι ότι θα κάνει κακό στη ζωή του παιδιού και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό», λέει η Ιουλία αναστατωμένη στον αδελφό της.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος Αντιγόνη

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του. Την ίδια ώρα όμως η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη: «Αντιγόνη, ο Ισίδωρος έφυγε κρυφά και πάει στην Αθήνα. Φοβάμαι ότι πάει να βρει το παιδί, έπρεπε να σε ειδοποιήσω», την ενημερώνει (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς).

Η συνάντηση του Ισίδωρου με τη θετή μητέρα του παιδιού στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος ωστόσο ήδη είναι στην Αθήνα και μάλιστα συστήνεται στη δικηγόρο Φανή Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη): «Λέγομαι Ισίδωρος Βρεττάκος και είμαι ο πατέρας της Αντιγόνης», της αναφέρει, η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει: «Σας παρακαλώ, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Φύγετε αμέσως και μην ξανάρθετε εδώ και προπάντων μακριά από το παιδί μου!», του λέει εξοργισμένη.

Λίγο αργότερα η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία και να μιλήσουν γι’ αυτά που συμβαίνουν και την έχουν θορυβήσει.

Γη της Ελιάς Νίκη Παλληκαράκη

Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια. Την ίδια στιγμή όμως ο Ισίδωρος δεν το βάζει κάτω. Οχι μόνο δεν φεύγει όπως του ζήτησε η θετή μητέρα του παιδιού, αλλά στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του.

Το τάμα της Βασιλικής για την υγεία του μωρού

Σε μεγάλη ανησυχία παραμένει η Βασιλική καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού παραμένει σταθερά κρίσιμη. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος αγοράζει το θερμοκήπιο από την Αννα και τον Λεωνίδα και τους δίνει μια οικονομική ανάσα, ενώ η Χάιδω μπλέκει σε δικαστικούς μπελάδες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο.

Ωστόσο τα καλά νέα δεν αργούν να έρθουν, καθώς το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου ξυπνά από το κώμα και η εξέλιξη της υγείας του είναι καλή. Επιτέλους ο Φίλιππος με τη Βασιλική ατενίζουν πάλι το μέλλον με αισιοδοξία. Μόλις το μωρό γυρίζει στο σπίτι, η Χάιδω τούς προτείνει να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες προκειμένου να ξεκουραστούν. Ετσι η Βασιλική αποφασίζει να πάνε στη Σύμη για να εκπληρώσει το τάμα που έχει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και μετά να μείνουν στη Ρόδο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χωρισμός σοκ στη Γη της Ελιάς - Την εγκαταλείπει στα κρύα του λουτρού

Το αποκάλυψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς - «Η Μυρτάλη αλλάζει...»