Μη χάσετε στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από την Πέμπτη (12/5). Στον Σασμό, κι ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, ξαφνικά όλα αλλάζουν και το μέλλον μοιάζει πιο σκοτεινό από ποτέ. Πέρα από τον φόβο να μην αποκαλυφθεί ποιος σκότωσε τον Στεφανή, η Καλλιόπη έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα γεγονός, που την φτάνει στα όριά της...

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ενα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό, καθώς όλοι μπαίνουν σε σκέψεις σχετικά με τον δολοφόνο και τα κίνητρά του (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν).

Την ίδια στιγμή και η Βασιλική με τον Νικηφόρο έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη ανήσυχη στέκεται δίπλα στον Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει και φοβάται πως όλα όσα έχτιζε με τη Βασιλική θα γκρεμιστούν με τον χειρότερο τρόπο.

Η επίθεση του Άγγελου και η απάντηση της Καλλιόπης στον Σασμό

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια νέα «βόμβα» πέφτει στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Ο Αγγελος σκέφτεται να κάνει μια αγορά. Συγκεκριμένα, θέλει να αγοράσει ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων και το αποκαλύπτει στην οικογένειά του: «Θα τους το πάρω, δεν πρόκειται να τους αφήσω τίποτα», λέει στη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, οι οποίες ταράζονται πολύ με αυτά που τους ανακοινώνει ο Άγγελος:

«Σε παρακαλώ, Αγγελε, μην το κάνεις αυτό. Δεν θέλουμε άλλες φασαρίες μαζί τους. Εδώ ήρθαμε να ηρεμήσουμε παιδί μου, μην μπούμε σε νέες περιπέτειες», του επισημαίνουν.

Σασμός θάνατος Άγγελου

Ο Αγγελος όμως δεν ακούει κανέναν και τυφλωμένος από το μίσος που τρέφει για την Καλλιόπη κυρίως, προχωράει τα σχέδιά του που είναι ικανά να αναζωπυρώσουν μια νέα βεντέτα. Ο Αγγελος μιλάει με τον Αστέρη για το κτήμα και ο Αστέρης, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά και επειδή δεν θέλει να έρθει σε σύγκρουση με τον Αγγελο, αποφασίζει να του πουλήσει το κτήμα.

Ωστόσο μόλις το μαθαίνει η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη και έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος: «Ιντα κάνεις, μωρέ; Αυτός έχει βάλει σκοπό να μη μας αφήσει τίποτα, να μας ξεκληρίσει θέλει, αλλά δεν θα του περάσει», του λέει. Ο Αστέρης ωστόσο την αγνοεί και προχωράει τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Αυτό είναι και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η Καλλιόπη δεν ανέχεται πλέον τους εξευτελισμούς του Αγγελου και αναλαμβάνει να... κλείσει τους λογαριασμούς μαζί του, με τον πιο τραγικό τρόπο!

Η μοιραία συνάντηση του Αστέρη με τον Σταύρο

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα μαζί με την οικογένειά της στην Κρήτη και μάλιστα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος για τη σχέση του με την Αργυρώ. Τρέμει ακόμα και στην ιδέα ότι μπορεί να μην έχει σβήσει ο έρωτάς της για τον Αστέρη, αλλά κάνει υπομονή και τη στηρίζει σε όλα.

Λίγο αργότερα ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο, στον οποίο φυσικά δεν αποκαλύπτει ποιος είναι και συστήνεται με άλλο όνομα. Ετσι η γνωριμία τους είναι πλέον γεγονός. Αυτή όμως είναι η πρώτη επαφή που έχουν οι δύο άντρες, καθώς ο Αστέρης συνεχίζει να προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο, μέχρι που οι δύο άντρες αρχίζουν να έρχονται κοντά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του Κωστόπουλου

Εξελίξεις με το μέλλον της Φαμέλη και του Αυγουστίδη στον Σασμό - Τι συμβαίνει