Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) η νέα σειρά του ALPHA, Ψέματα και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα επικά σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter).

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό (δείτε εδώ το spoiler μας για το πραγματικά συνέβη αυτό το βράδυ).

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις για τα «Ψέματα» του ALPHA

Τα «Ψέματα», κατάφεραν και έκαναν πρεμιέρα με το «δεξί» καθώς τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν στο δυναμικό κοινό το πολλά υποσχόμενο 16,5%.

Για την ώρα προβολής του - 22:40 - τα ποσοστά κρατήθηκαν πολύ υψηλά. Ξεκίνησε με lead in από τον Σασμό 19 και συνέχισε σε τέταρτα κάπως έτσι: 16,0-16,8-14,2-11,7.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Αϊδίνη για τη σειρά

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η Αλεξάνδρα Αϊδίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής «Ψέματα» όπου αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Έλενα, καθηγήτρια σε τάξη Λυκείου, σε μια στιγμή που επανατοποθετεί τη ζωή της μετά από ένα χωρισμό, βγαίνει αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού, με τον Αντρέα, καρδιοχειρουργό, ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα» για να πάνε όλα καλά.

Επίσης, είναι πατέρας μαθητή της στο Λύκειο όπου διδάσκει, κι αυτό είναι σημαντικό. Βγαίνει με μια νέα δύναμη, μια νέα λαχτάρα για μια νέα γνωριμία. Αρχικά πολύ μαλακά και σταδιακά. Όλα είναι πολύ φωτεινά, αυτή την ημέρα. Ρέουν όμορφα. Μέχρι που έρχεται αυτή η νύχτα, ένα σκοτάδι. Και το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα, έχουν έλθει τα πάνω κάτω.

Τον συλλαμβάνουν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες που κινητοποιούνται τη στιγμή που μία γυναίκα καταγγέλλει μια τέτοια πράξη. Η Έλενα καταγγέλλει την αλήθεια της. Νιώθει ότι έχει υπάρξει μία παραβίαση ως προς το σώμα της και είναι αποφασισμένη να εξιχνιαστεί το συμβάν και να τιμωρηθεί ο ένοχος.