Από Στέλλα Μούτσιου

Ο 7ος κύκλος του MasteChef θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και το κοινό ανυπομονεί να δει τις αλλαγές που έχει αποφασίσει το κανάλι για τους κανόνες και την πορεία του μαγειρικού διαγωνισμού. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι κριτές, αλλά και ολόκληρη η παραγωγή δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό γι' αυτή την αρχή.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μαζί με το συγκεκριμένο σόου θα ξεκινήσουν πολλά άλλα στα αντίπαλα κανάλια και μέχρι στιγμής δεν τα πρόσωπα που έχουν παρουσιαστεί στο παιχνίδι δεν έχουν αυτό το "κάτι" που θα κερδίσει τους τηλεθεατές και θα τους κάνει να προτιμήσουν αυτή την εκπομπή.

Δύσκολα τα πράγματα για το MasterChef

Οι οντισιόν, δηλαδή, έχουν ξεκινήσει προς αναζήτηση μαγείρων, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, διότι μέχρι στιγμής, οι αιτήσεις συμμετοχής που ήδη έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της παραγωγής είναι πολύ λίγες. Έτσι, το κανάλι που επιθυμεί να δημιουργήσει πολλά επεισόδια, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν, η οποία βέβαια δεν ήταν τόσο επιτυχημένη, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Έπεσε στο τραπέζι ακόμη και η πρόταση μαζί με τα νέα μαγειρικά “ταλέντα” να μπουν και μερικοί παλιοί παίκτες, άσχετα από την επίδοσή τους, που θα δώσουν μία άλλη νότα. Και αυτή η ιδέα, όμως, δεν είναι σίγουρο αν θα υλοποιηθεί, καθώς τα χρήματα που ζητάνε οι προηγούμενοι παίκτες είναι πολλά, εφόσον πρέπει να αφήσουν τις δουλειές τους και να ξαναπούν στο “σπίτι”.

Mastechef
Facebook / MasteChef GR

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για μία νέα εκδοχή του διαγωνισμού

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η οποία είχε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (δείτε εδώ το πρόσωπο έκπληξη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή) βρέθηκε και ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης, ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef και έκανε και διάφορες αποκαλύψεις.

Μεταξύ αυτών ήταν και το αν μπορούσε να υπάρξει και ένα MasterChef All Star στην ελληνική τηλεόραση, ενώ μάλιστα αναφέρει πως κάποτε είχε πέσει στο τραπέζι σαν πρόταση.

«Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκοψε εκατομμύρια εισιτήρια - Η κορυφαία ταινία που θα προβληθεί απόψε (14/9) στο Star

Η τηλεθέαση της Τρίτης (13/9) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα