Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 (δείτε εδώ τις δηλώσεις των μοντέλων που έχουν ήδη αποχωρίσει) το βράδυ της Δευτέρας 14/11 παρακολουθούμε ακόμη ένα επεισόδιο, και μετά από την δοκιμασία με το pole dancing, την οποία έκραξαν στο Twitter οι χρήστες, τα κορίτσια μπήκαν στο σετ για την κανονική δοκιμασία.

Όμως ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός, του ότι η Βικτώρια, όντας η νικήτρια, καθώς είχε κερδίσει την φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, κλήθηκε να δώσει τα disadvantage και το έκανε με όχι τόσο σωστό τρόπο και δίκαιο σύμφωνα με κάποιες συμπαίκτριές της,

Που έδωσε το disadvantage η Βικτώρια στο GNTM απόψε

Η ίδια πήρε ως δικό της advantage να κάνει πρόβα μαζί με τον Εμμάνουελ στην ντουζιέρα πριν ξεκινήσει η δική της δοκιμασία, ενώ δύο κορίτσια θα έχουν ως μειονέκτημα της δοκιμασίας, μισό χρόνο, τον οποίο έδωσε στη Ραφαέλα και τη Γεωργιάννα, τις τελευταίες δηλαδή παίκτριες που μπήκαν μετά την επιστροφή.

 Το disadvantage της Βικτώριας που προκάλεσε αντιδράσεις

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Κάτιας μετά το pole dancing

Μέχρι στιγμής το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 στο GNTM 5, κυλάει ομαλά χωρίς τo μακελειό και τον αναβρασμό που είχαμε δει πως θα συμβεί από το trailer (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχαμε δει). Τα μοντέλα έκαναν μία μίνι δοκιμασία στο pole dancing και μετά το πέρας της, τα κορίτσια είχαν μόνο θετικά πράγματα να πουν τόσο για την κοπέλα που τους έδειξε, όσο και για την Μαίρη και τις συμβουλές της, μιας και αυτός είναι ο λόγος που είναι εκεί.

Tα νεαρά μοντέλα μίλησαν όλες με πολύ καλά σχόλια για εκείνη, όμως χαρακτηριστικά η Κάτια μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Θα κρατήσω τα λόγια της Μαίρη, που είπε ότι όταν αντιμετωπίζουμε τον φόβο μας, τρέχουμε κατά πάνω του και το ξεπερνάμε. Πιστεύω ότι η δοκιμασία θα έχει σχέση με αυτό, με το σέξι ή να αντιμετωπίζουμε κάπως τον φόβο μας...»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό ο Γιώργος Καράβας

My Style Rocks: Στενό μαρκάρισμα! Τα πρόσωπα που πολιορκεί ο ΣΚΑΙ από το GNTM