Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Asia Express ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/11) και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το tv-24.gr, έχει συγκεντρώσει για εσάς τα πιο σπαρταριστά highlights από το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star.

Τι είδαμε χθες (11/11) στο Asia Express

Οι παίκτες που επέστρεψαν στο Asia express

Με ανατροπές και εκπλήξεις ξεκίνησε το χθεσινό 11/11 επεισόδιο του Asia express με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να κάνει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση στους παίκτες.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση των Γαλακτερών και του ζευγαριού, που αποχώρησε η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μια ανάμειξη. Έτσι λοιπόν δημιούργησε ένα νέο ζευγάρι, του οποίου η είσοδος τάραξε όλους τους παίκτες.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζώτο και τον Παύλο Γαλακτερό, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και από εδώ και στο εξής θα τρέχουν μαζί (δείτε εδώ τον παίκτη από το παιχνίδι, που παντρεύεται).

Ζώτος - Γαλακτερός

Ανατροπή δεδομένων - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη στην Ταϊλάνδη

Το Asia express έχει από τη φύση του ως παιχνίδι πολλές ανατροπές και εντάσεις, όμως το επεισόδιο της Παρασκευής 11/11 έκρυβε πολλές εκπλήξεις από την αρχή του.

Και αφού όλοι οι παίκτες υποδέχτηκαν τους δύο νέους άντρες, που είχαν αποχωρήσει στη συνέχεια ήρθε και η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Τα δεδομένα για την τρέχουσα εβδομάδα άλλαξαν και έτσι την Κυριακή 13/11 δε θα δούμε αποχώρηση ως συνήθως, αφού δε θα υπάρξει αποχώρηση. Παράλληλα έγινε γνωστό, πως το ζευγάρι, που θα τερματίσει πρώτο θα λάβει το bonus των 10.000 ευρώ.

Asia express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Σταμάτα ρε γκασμά!» - Τα γαλλικά του Γιώργου Μαυρίδη σε ντόπιο του Λάος

Asia Express: Καταπέλτης ο Πολυχρονίδης! Το ζευγάρι που παραβίασε κανόνα και αποβλήθηκε