Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία αρκετά δύσκολη στιγμή έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Asia Express, όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης έπρεπε να ανακοινώσει το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Ωστόσο οι παίκτες στο άκουσμα όσων είπε ο παρουσιαστής πάγωσαν, μιας και ανέφερε πως υπήρξε παραβίαση του σημαντικότερου κανόνα (δείτε εδώ χαρακτηριστικά ποιος είναι αυτός)!

Η Θεοδώρα Ρασέλ και η Κλόντια αποχώρησαν από το Asia Express

Ενώ μιλούσε ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ένα ζευγάρι έδωσε χρήματα σε ντόπιους για να προχωρήσουν στην δοκιμασία του. Αυτό ήταν το ζευγάρι της Θεοδώρας Ρασέλ και της μητέρας της, Κλόντια η οποία και έχασε τις αισθήσεις στο άκουσμα όλων αυτών

.Αμέσως έσπευσαν όλοι να την στηρίξουν, με την Θεοδώρα Ρασέλ να φωνάζει «Μαμά ηρέμησε, θα πέσεις! Ηρέμησε μαμά» και τον Γιώργο Μαυρίδη να προσπαθεί να την τοποθετήσει με ηρεμία στο έδαφος.

«Χρησιμοποιήσατε χρήματα για να ολοκληρώσετε μια αποστολή, παραβιάσατε έναν σημαντικό κανόνα και είστε το ζευγάρι που θα μας αποχαιρετήσει εδώ» είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ποιοι αποχώρησαν την Παρασκευή 4/11

Μετά από δοκιμασίες και τραυματισμούς είδαμε τον Νάσο Γαλακτερό να έχει χτυπήσει άσχημα το γόνατο του, με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο λόγος, που αποχώρησε από το Asia express την Παρασκευή 4/11 μαζί με τον γιο του.

«Το γόνατο μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε.

Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός. «Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον» πρόσθεσε ο Παύλος Γαλακτερός.

Παύλος και Νάσος Γαλακτερός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Σταμάτα ρε γκασμά!» - Τα γαλλικά του Γιώργου Μαυρίδη σε ντόπιο του Λάος

Asia Express: Δεν άντεξε και λύγισε! Η συγκίνηση της Ζενεβιέβ στους δρόμους του Λάος