Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ήταν μόνο ο Fipster τελικά, που στο σημερινό επεισόδιο του Asia Express, βγήκε εκτός ορίων, αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος κατά την διάρκεια της δοκιμασίας βγήκε εκτός εαυτού επίσης με ντόπιο που τους αγνόησε και τους παράτησε στην μέση του δρόμου και δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτησή του!

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πολύ προσπάθεια βρήκαν οδηγό για να τους μεταφέρει στον προορισμό ωστόσο από λάθος ο ντόπιος δεν έστριψε εκεί που έπρεπε και συνέχισε τη διαδρομή του, κάτι που τον έβγαλε τελείως από τα ρούχα του!

Ο Γιώργος Μαυρίδης βγήκε εκτός εαυτού στο Asia Express

«Δείξε του μ@λ#κ#, μας πάει λάθος! Δείξ΄του το, φεύγουμε! Στοπ! Σταμάτα! Ρε γκασμά! Δώσε το χαρτί μην του γ#μ#σω» είπε χαρακτηριστικά πάνω στο άγχος και την αδρεναλίνη του.

Στα μαχαίρια Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες στο Asia Express, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για αυτός, εξού και τα νεύρα τους αρκετές φορές αλλά και τα ξεσπάσματά τους. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 είδαμε τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια σε μία αρκετά φορτισμένη σκηνή, καθώς η παίκτρια ενοχλήθηκε με μία κίνηση του συζύγου της και αρπάχτηκαν (δείτε εδώ τον προηγούμενο διαπληκτισμό τους στο παιχνίδι).

Η Κρίστη ενοχλήθηκε που αντί να ευνοήσει την ομάδα τους βοήθησε άλλο ζευγάρι, το οποίο τους πήρε το προβάδισμα και αυτό έγινε αντιληπτό από τον Γιώργο.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης