Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 6/11 σχετικέ με τη ζωή, πρώην παίκτη του ριάλιτι Asia express, τον οποίο απολαύσαμε σε ένα διαφορετικό και μαχητικό ρόλο (δείτε εδώ την αποχώρησή του).

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Στέλιο Λεγάκη, ο οποίος αν και έδωσε τον καλύτερό του χαρακτήρα αποχώρισε στα μισά του παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση έχει πιο σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή του μιας και περιμένει το πρώτο του παιδί με την Ειρηάννα Συρίγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real το μωρό είναι κοριτσάκι και από ότι λέγεται το ερωτευμένο ζευγάρι προγραμματίζει στον επόμενο χρόνο να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί.

Παίκτης από το Asia express παντρεύεται και περιμένει το πρώτο του παιδί

View this post on Instagram

A post shared by Stelios (@stelioslegakisofficial)

Οι δηλώσεις του Λεγάκη για το φύλο του μωρού

Η κάμερα του «Μega Καλημέρα» τον συνάντησε και εκείνος μίλησε τόσο για τα συναισθήματά του για αυτή την ξεχωριστή περίοδο στη ζωή του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την προτίμησή του σχετικά με το φύλο του μωρού.

Η αγαπημένη του Ειριάννα Συρίγου, που θα του χαρίσει τον καρπό του έρωτά τους είχε πρόσφατα γενέθλια με τον ίδιο να της εκφράζει την αγάπη του, κάνοντάς της έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»:

«Θα γίνω μπαμπάς. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Έχω φάσεις που το συνειδητοποιώ 100% και άλλες που δεν το συνειδητοποιώ ακόμα. Περιμένω να έρθει και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Έλεγα πάντα ότι δε θέλω να κάνω παιδί και να το κάνω καταλάθος. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο. Το να κάνεις έρωτα και να κάνεις ένα παιδάκι είναι ό,τι καλύτερο. Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη και για τους δυο μας.

Καλείσαι να είσαι δίπλα στη σύζυγό σου ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει. Πας λίγο με τα θέλω της γυναίκας σου, κάνεις τον εαυτό σου λίγο στην άκρη. Αυτό έχω καταλάβει και αυτό θεωρώ πως πρέπει να κάνουν όλοι. Οι ορμόνες, είναι ορμόνες. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη σύντροφό μου. Κάποια πράγματα που δεν τα έτρωγε, όπως η φέτα, τώρα τρώει πολύ. Το παιδί θα μοιάσει σίγουρα σε μένα. Ιδανικά θέλω να είναι κοριτσάκι» είπε ο Στέλιος Λεγάκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που έφερε τεράστια ανατροπή! Οι παίκτες απαγορεύεται να..

Asia express highlights (4/11): Οι συγκινήσεις, τσακωμοί και οι ανατροπές - Το ζευγάρι που αποχώρησε