Από Ελένη Μήτση

Το Asia express έχει από τη φύση του ως παιχνίδι πολλές ανατροπές και εντάσεις, όμως το επεισόδιο της Παρασκευής 11/11 έκρυβε πολλές εκπλήξεις από την αρχή του (δείτε εδώ το ζευγάρι, που επέστρεψε).

Και αφού όλοι οι παίκτες υποδέχτηκαν τους δύο νέους άντρες, που είχαν αποχωρήσει στη συνέχεια ήρθε και η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη που ενθουσίασε τους παίκτες

Τα δεδομένα για την τρέχουσα εβδομάδα άλλαξαν και έτσι την Κυριακή 13/11 δε θα δούμε αποχώρηση ως συνήθως, αφού δε θα υπάρξει αποχώρηση. Παράλληλα έγινε γνωστό, πως το ζευγάρι, που θα τερματίσει πρώτο θα λάβει το bonus των 10.000 ευρώ.

Asia express

Η συγκίνηση της Ζενεβιέβ στους δρόμους του Λάος

Στην αρχή οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους (δείτε εδώ τα απίθανα σχόλιά τους στο Twitter ένα ένα) ωστόσο λίγο αργότερα την είδαμε να λυγίζει καθώς ήταν στην πόλη του Λάος. Ο λόγος για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Asia Express, μας ξενάγησε στις γειτονιές του Λάος και μας έδειξε τα ήθη και τα έθιμα χαρακτηρίζουν την Ασία.

Ωστόσο σε κάποια στιγμή μίλησε για μια ιδιαίτερη διαδικασία ελεημοσύνης, στην οποία καθημερινά κάτοικοι βγαίνουν στον δρόμο και δίνουν φαγητό σε μοναχούς, ανάμεσά τους και παιδιά, που έχουν πάρει όρκο σιωπής και η μόνη τροφή που μπορούν να έχουν είναι αυτή από τον κόσμο.

«Είναι παιδάκια, θέλω να φύγω...Είναι μία όμορφη ιεροτελεστία. Επίσης το γεγονός ότι βλέπεις παιδάκια σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα γιατί παίρνουν όρκο σιωπής και μπορεί να μένουν για σύντομο χρονικό διάστημα στα μοναστήρια αλλά κάποια στιγμή μπορεί να αποφασίσουν ότι θα παραμένουν μοναχοί και εμένα αυτό σαν μαμά με τρομάζει αλλά όλα αυτά είναι αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia express trailer (11/11): «Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού...» - Η συνταρακτική ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη

Asia Express: Καταπέλτης ο Πολυχρονίδης! Το ζευγάρι που παραβίασε κανόνα και αποβλήθηκε