Από Ελένη Μήτση

Με ανατροπές και εκπλήξεις ξεκίνησε το σημερινό 11/11 επεισόδιο του Asia express με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να κάνει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση στους παίκτες.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση των Γαλακτερών και του ζευγαριού, που αποχώρησε η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μια ανάμειξη. Έτσι λοιπόν δημιούργησε ένα νέο ζευγάρι, του οποίου η είσοδος τάραξε όλους τους παίκτες.

Οι παίκτες που επέστρεψαν στο Asia express

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζώτο και τον Παύλο Γαλακτερό, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και από εδώ και στο εξής θα τρέχουν μαζί (δείτε εδώ τον παίκτη από το παιχνίδι, που παντρεύεται).

Ζώτος - Γαλακτερός

Η αποχώρηση των Γαλακτερών από το παιχνίδι

Μετά από δοκιμασίες και τραυματισμούς είδαμε τον Νάσο Γαλακτερό να έχει χτυπήσει άσχημα το γόνατο του, με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο λόγος, που αποχώρησε από το Asia express την Παρασκευή 4/11 μαζί με τον γιο του.

«Το γόνατο μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε.

Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός. «Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον» πρόσθεσε ο Παύλος Γαλακτερός.

Παύλος και Νάσος Γαλακτερός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Καταπέλτης ο Πολυχρονίδης! Το ζευγάρι που παραβίασε κανόνα και αποβλήθηκε

Asia Express: «Σταμάαααααααατα!» - Εκτός ορίων ο Fipster ούρλιαζε στην μέση του δρόμου