Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε πριν λίγο, το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Asia Express, και απόψε οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν νέες δοκιμασίες προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, και να κατοχυρώσουν την θέση τους στην επόμενη φάση στα βάθη της Ασίας (δείτε εδώ την απαγόρευση που τους ανακοίνωσαν στο προηγούμενο επεισόδιο).

Και απόψε, είναι μαζί στο επεισόδιο φυσικά η μία και μοναδική Ζενεβιέβ, η οποία μας εξήγησε όσα έπρεπε να ξέρουμε για αυτά που θα αντικρίσουν τα ζευγάρια στις δοκιμασίες τους, όμως το κοινό του Twitter στάθηκε πιο πολύ στην εντυπωσιακή εμφάνισή της, αλλά και στους ανανάδες που την απασχόλησαν.

Το Twitter αποθέωσε την Ζενεβιεβ και απόψε στο Asia Express

Οι αποκαλύψεις της για τα ζευγάρια στο παιχνίδι

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχοντας πια επιστρέψει από το Asia Express (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Τwitteράδων σε προηγούμενο επεισόδιο), και την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στα βάθη της Ασίας, το πρωί της Δευτέρας 24/10 παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και μίλησε για την εμπειρία της και για το ποια ζευγάρια ξεχώρισε στον διαγωνισμό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εγώ για την Ηλιάνα έχω να πω ότι ήταν μία απίστευτη επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά της χωρίς εντάσεις. Δεν γνώριζα τίποτα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημα της υγείας της, ούτε το χειρουργείο της.

Τον λατρεύω αυτόν τον ρόλο στο Asia Express γιατί σου επιτρέπει να είσαι το εαυτός σου. Κάνω τις αποστολές των παικτών και έτσι βλέπω τον εαυτό μου μέσα από πράγματα που βλέπω και μετά τους παίκτες πως τα βίωσαν και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τρία με τέσσερα ζευγάρια» είπε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ

«Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί...» - "Έκλεισε" στόματα η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την απάντησή της στην Βίκυ Καγιά