Από TV24 Team

Πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν σχετικά με το «Survivor All Star» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ξανά στα τέλη του χρόνου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει σήμερα τους παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει για τον νέο κύκλο του ριάλιτι.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν είναι μυστικό πως το ριάλιτι επιβίωσης μας έχει χαρίσει κορυφαίες στιγμές. Ούτε φυσικά πως μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού έχει ταυτιστεί και αγαπήσει κατά καιρούς τους παίκτες που έχουν περάσει από τους στίβους μάχης του. Φέτος, λοιπόν, όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο ριάλιτι θα έχουν έναν λόγο παραπάνω για να μη χάνουν επεισόδιο. Γιατί πολύ απλά θα δουν ξανά στους δέκτες τους τούς καλύτερους παίκτες των προηγούμενων ετών, εκείνους που κέρδισαν αλλά και όλους τους άλλους που βίωσαν την εμπειρία του ριάλιτι ως μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους.

Παίκτες που ερωτεύτηκαν, άλλοι που πληγώθηκαν και άλλοι που έγιναν περισσότερο γνωστοί για τις ικανότητές τους, θα επιστρέψουν στον Αγιο Δομίνικο για να χαρίσουν παραπάνω δόσεις δράσης, μέσα και έξω από τα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής. Είστε όμως έτοιμοι να μάθετε τα ονόματα εκείνων που θα αφήσουν τις ανέσεις τους για να κοιμηθούν ξανά σε καλύβα, κάτω από τον υπέροχο έναστρο ουρανό; Σίγουρα με κάποια θα εκπλαγείτε (δείτε εδώ τι θα γίνει με την πρεμιέρα του ριάλιτι).

Οι παίκτες που συμφώνησαν με το Survivor All Star

Ένα άτομο που συζητήθηκε όσο λίγα κατά την παραμονή του στο πρότζεκτ ήταν ο Τριαντάφυλλος και η παραγωγή δεν θα μπορούσε να μην του κάνει πρόταση. Μια βασική θέση ανάμεσα σε όλους τους παραπάνω δεν θα μπορούσε να μην έχει και ο Στάθης Σχίζας, ο τελευταίος νικητής του ριάλιτι που φρόντισε να μείνει στη συνείδηση του κόσμου κυρίως για τις ικανότητές του.

Το αντίθετο του Στάθη, ένας άνθρωπος που συχνά προκαλούσε με τα λόγια του, ο Τάκης Καραγκούνιας, λέγεται πως επιστρέφει, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o γνωστός σε όλους μας μισθοφόρος. Στο παιχνίδι θα δούμε ακόμα τον Περικλή Κονδυλάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, στο «Survivor All Star» θα δούμε στο σύνολο 24 άτομα, σε δύο ομάδες των 12, όμως στο σύνολο θα υπογράψουν 30 άτομα, κάποιοι εξ αυτών θα έχουν όρο στο συμβόλαιό τους ότι η παραγωγή σε βάθος χρόνου θα αποφασίσει αν τελικά θα μπουν στο παιχνίδι ή όχι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών - Οι «μυστικές» συμφωνίες του Ατζούν Ιλιτζαλί

Γιώργος Λιανός για Ντάνο και Survivor: «Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού...»