Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/11) και όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς, τα πιο σπαρταριστά highlights από το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων.

Τι είδαμε χθες (8/11) στο GNTM 5

Τα επίμαχα σχόλια της Κότυ στη δοκιμασία αποχώρησής

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε ένα διαφορετικό σετ, το οποίο έλαβε χώρα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Πριν ωστόσο ακουστεί η σφυρίχτρα είδαμε την Γρηγοριάνα να δίνει ρόλους στην κάθε μια κοπέλα ξεχωριστά (δείτε εδώ τα επίμαχα σχόλια της για την Μιχαέλα) με την Κότυ, να μην παίρνει την κόκκινη κάρτα ως ρόλο και να εξοργίζεται, γιατί κατά τη γνώμη της θα της ταίριαζε.

«Άσε μας ρε Γρηγοριάνα...είναι προφανές ότι μπορούσα να πάρα εγώ την κόκκινη κάρτα, να σε βάλω και εσένα κάτω και την κόκκινη κάρτα».

Έτσι μοίρασε τα disavantage η Γρηγοριάνα

Οι κλασσικές διαδικασίες, που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο του GNTM 5 ακολούθησαν και την Τρίτη 8/11 με τη Γρηγοριάνα Πλυτά να έχει αναδειχθεί από την προηγούμενη φωτογράφιση και να μοιράζει disavantage.

Το μοντέλο, έπρεπε να μοιράσει ρόλους για τη ποδοσφαιρική φωτογράφιση καθώς και να δυσκολέψει με τη σειρά της κάποια κορίτσια. Και επειδή κινήθηκε στρατηγικά αυτή ήταν η αφορμή για να σχολιαστεί από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Δεν σταμάτησαν να τσακώνονται - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας

Το κόνσεπτ στο χθεσινό 8/11 επεισόδιο του GNTM 5 αφορούσε στο ποδόσφαιρό και όσο να 'ναι τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν στο σετ μιας και οι περισσότερες δεν είχαν ιδέα από τους όρους στο συγκεκριμένο άθλημα.

Για τον λόγο αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές, που η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους, μιας και ο Καράβας έχει παίξει για χρόνια μπάλα και συνεχώς έκανε διορθώσεις.

Η φωτογραφία της Κότυ έφερε τα πάνω κάτω, με τους δύο κριτές διαφωνούν έντονα και την Καγιά να λέει: «Άσε μας ρε Γιώργο...».

GNTM

Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό ο Γιώργος Καράβας

Οι εντάσεις από το επεισόδιο της Τρίτης 8/11 δεν έλειπαν από το GNTM 5 με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να συγκρούονται μεταξύ τους συνεχώς κατά τη διάρκεια της κριτικής των κοριτσιών.

Η κατάσταση έφτασε στο απόγειο της, όταν η Βίκυ είπε στον συνάδελφό της, πως είναι σα να προσπαθεί να επιβάλλει συνεχώς την άποψη του. Εκείνος φυσικά και δε δέχτηκε το σχόλιο αυτό αποχωρώντας από το πλατό, για να πιεί λίγο νερό όπως είπε.

Δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι - Η παίκτρια που αποχώρησε

Για άλλη μια φορά είδαμε, πως το όνειρο ενός κοριτσιού από το σπίτι του GNTM 5 διακόπηκε με τη Βίκυ Καγιά, λίγο μετά από τις εντάσεις της με τον Γιώργο Καράβα στο χθεσινό 8/11 επεισόδιο να ανακοινώνει την παίκτρια, που αποχώρησε.

Το μοντέλο λοιπόν, που τα πήγε συγκριτικά χειρότερα στην ποδοσφαιρική φωτογράφιση ήταν η Δέσποινα, η οποία χαιρέτησε συγκινημένη τις φίλες της και τους κριτές.

Δέσποινα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με βάραινε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα μετά την κρίση πανικού στην αποχώρησή της από το GNTM 5

Λίγοι το παρατήρησαν - Επεισόδιο του GNTM 5 γυρίστηκε στο σπίτι της Ντάλιας από το παρά 5