Από Ελένη Μήτση

Στο σημερινό 7/11 επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε το disavantage να δίνεται με τέτοιον τρόπο, που όσο να ναι τα δύο κορίτσια, που το κέρδισαν ένιωσαν μια απειλή για την επικείμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Γρηγοριάνα στη συνέχεια μέσα από μια προσωπική συνέντευξη σχολίασε αρκετά έντονα τη συμπεριφορά της μαμάς του σπιτιού, Μικαέλας μέσα στο σπίτι, η οποία για πρώτη φορά πήρε το μειονέκτημα σε σετ.

Τα αιχμηρά σχόλια της Γρηγοριάνας για τη συμπεριφορά της Μικαέλα στο σπίτι

«Πιστεύω πως την ενοχλεί, που πήρε το disavantage. Μας προσελκύει για να μαθαίνει πως λειτουργούμε και να μας αποδυναμώνει. Μου είχε πει από το πουθενά, ότι έχουν χοντρύνει τα πόδια μου. Προσπαθεί να ρίξει όλες τις υπόλοιπες παίκτριες για να φτάσει το παιδί της όσο πιο μακριά μπορεί».

Μικαέλα

Τέλος για το GNTM από την επόμενη σεζόν

Μπορεί στην αρχή του 5ου κύκλου του το GNTM, να δέχτηκε πλήθος σχολίων, τα περισσότερα από αυτά αρνητικά όπως είδαμε σε πολλές εκπομπές, και να αντιμετώπισε θέμα στην τηλεθέαση, ωστόσο είδαμε πως πλέον βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, και ανταποκρίνεται πολύ καλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο από ότι φαίνεται το Star, σύμφωνα με την εκπομπή Γεια σου, και ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/11, δεν γνωρίζει ακόμα αν το ριάλιτι θα έχει κάποια θέση του χρόνου στο κανάλι, και αν ναι ποια θα είναι αυτή (δείτε εδώ ένα επίσης σενάριο για το πρόγραμμα).

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν προς το τέλος του Ιανουαρίου, σχετικά με το αν το πρόγραμμα θα σταματήσει τελείως, ή αν θα κάνει μία παύση προκειμένου να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένο.

Αν το σενάριο είναι να μην επιστρέψει, την θέση του στο πρώτο μισό της σεζόν, ακούγεται πως θα πάρει το First Date, ένα ριάλιτι με ζευγάρια, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή για να γνωρίσουν το ταίρι τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Τα μοντέλα έμειναν με το στόμα ανοιχτό - Η ανατρεπτική εμφάνιση της Μαίρης Βιτινάρος

GNTM trailer (7/11): «Έχει κάποιο θέμα μαζί μου...» - Χαμός στα backstage με την κριτική επιτροπή