Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στην αρχή του 5ου κύκλου του το GNTM, να δέχτηκε πλήθος σχολίων, τα περισσότερα από αυτά αρνητικά όπως είδαμε σε πολλές εκπομπές, και να αντιμετώπισε θέμα στην τηλεθέαση, ωστόσο είδαμε πως πλέον βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, και ανταποκρίνεται πολύ καλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο από ότι φαίνεται το Star, σύμφωνα με την εκπομπή Γεια σου, και ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/11, δεν γνωρίζει ακόμα αν το ριάλιτι θα έχει κάποια θέση του χρόνου στο κανάλι, και αν ναι ποια θα είναι αυτή (δείτε εδώ ένα επίσης σενάριο για το πρόγραμμα).

Θα είναι ή όχι το GNTM την επόμενη σεζόν στον αέρα;

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν προς το τέλος του Ιανουαρίου, σχετικά με το αν το πρόγραμμα θα σταματήσει τελείως, ή αν θα κάνει μία παύση προκειμένου να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένο.

Αν το σενάριο είναι να μην επιστρέψει, την θέση του στο πρώτο μισό της σεζόν, ακούγεται πως θα πάρει το First Date, ένα ριάλιτι με ζευγάρια, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή για να γνωρίσουν το ταίρι τους.

Στην Ιταλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του μεγάλου ημιτελικού

Τα γυρίσματα του GNTM 5 είναι σε προχωρημένο επίπεδο σε σχέση με αυτά, που βλέπουμε εμείς στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης και μάλιστα ο διαγωνισμός έχει φτάσει πολύ κοντά στον ημιτελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν στα μέσα, οι κριτές και τα εναπομείναντα κορίτσια έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Ιταλία για να διεξαχθεί μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού (δείτε εδώ τα 4 κορίτσια που προστέθηκαν στον διαγωνισμό).

GNTM 5GNTM 5Βίκυ Καγιά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε» - Η Βίκυ Καγιά τελικά επιβεβαίωσε τον καυγά με τον Γιώργο Καράβα

«Αυτή τη φορά θέλω να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για την επιστροφή της στο GNTM 5