Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι φήμες την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του GNTM 5 (τις οποίες διέψευσε κατηγορηματικά) , και λίγες μέρες πριν υπήρξαν αντίστοιχες φήμες τις οποίες αρνήθηκε σχετικά με τσακωμό της με τον Γιώργο Καράβα.

Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, η οποία το πρωί της Παρασκευής 4/11 στο Πρωινό μας, επιβεβαίωσε πως πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Καράβας μετά από έναν έντονο τσακωμό μαζί της, αποχώρησε από το γύρισμα του GNTM.

Η απάντηση της Καγιά για τον τσακωμό με τον Καράβα

«Ναι, ο Γιώργος έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς. Είχε και μια δουλειά βασικά» παραδέχτηκε τελικά η παρουσιάστρια, παρόλο που λίγες μέρες πριν το διέψευδε.

Η αντίδραση της για το bullying που κατήγγειλε πως δέχθηκε στο GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στην αποκάλυψη πως όσο καιρό βρισκόταν στο GNTM δεχόταν bullying.

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν έπεσε ποτέ στην αντίληψή της, ενώ τόνισε πως αν θέλει να πει η Ηλιάνα ποιος της άσκησε bullying, τότε θα πρέπει να το κάνει μόνη της.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια και δεν έχει δείξει δείγματα σε κανένα. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί. Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Στην Ιταλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων - Εκεί γυρίζεται ο μεγάλος ημιτελικός

Ξαφνικό φρένο στο GNTM; - Η απόφαση του Star