Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο μετά από το δελτίο ειδήσεων του σπιτιού του GNTM 5, το βράδυ της Τρίτης 1/11 παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τα αγαπημένα μας μοντέλα, σε μία ιδιαίτερη δοκιμασία, την οποία θα έπρεπε να βγάλουν εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία μιας και τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με την μέρα.

Από ότι είδαμε λοιπόν, τα μοντέλα κλήθηκαν υπό την καθοδήγηση της Έλενας Γαλύφα που επέστρεψε, να ποζάρουν στη φύση με φόντο μία τουαλέτα. Χωρίστηκαν σε δυάδες βγάζοντας η μία την άλλη φωτογραφίες που θα έπαιρναν πολλά likes στο Instagram, αλλά η ιδέα δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές και τα σχόλια πήραν φωτιά στο Twitter!

Τα αρνητικά σχόλια των χρηστών για την αποψινή δοκιμασία στο GNTM 5

Καθόλου θερμή η υποδοχή των νέων παικτριών στον διαγωνισμό

Άλλη μία μέρα ξεκίνησε στο GNTM 5, το βράδυ της Τρίτης 1/11 και στο νέο επεισόδιο είδαμε τα μοντέλα να είναι λίγο μουδιασμένα, και όχι για το makeover τους (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κόσμου με τις αλλαγές τους) αλλά με την είσοδο των τεσσάρων μοντέλων, που επέστρεψαν στο παιχνίδι μετά τις οικειοθελής αποχωρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες μπορεί να χάρηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 σε πρώτη φάση, αλλά μόλις έκλεισε η κάμερα κατέβασαν μούτρα όπως δήλωσαν αρκετές παίκτριες, ενώ άλλες θορυβήθηκαν και νιώθουν ότι οι νέες προσθήκες στον διαγωνισμό "απειλούν" κατά κάποιο τρόπο, όσα έχουν καταφέρει εκείνες μέχρι τώρα στο παιχνίδι!

«Μια χαρά… Εντάξει δεν νομίζω να πολυχάρηκαν όλες. Τα κορίτσια από Κύπρο περιμέναμε να είναι πιο φιλικές γιατί φέτος έχει γίνει λίγο CNTM. Είναι πολλές οι Κύπριες. Στην αρχή μου φάνηκε ότι χάρηκαν κάποιες και μετά που έφυγαν οι κάμερες είχανε μούτρα»

«Έχει πολύ πλάκα που ήρθαν τα καινούρια κορίτσια, θα τις κάνουμε καψόνια. Όχι δεν. Είναι περίεργο το atmosphere και για αυτές είναι ακόμα πιο περίεργο, αλλά θα μπούνε στο κλίμα και θα δούμε πως θα κυλάει το πράγμα.» πρόσθεσε η Κότυ με την σειρά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Εγώ είμαι κάτι νέο, έχω τον δικό μου...» - Ο Χρήστος Μπίρμπας απαντά ανοιχτά για την σύγκριση με τον Καράβα

GNTM 5: Τα βιογραφικά των 4 νέων μοντέλων που έφεραν εντάσεις εχθές με την είσοδό τους στο παιχνίδι

TAGS