Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor All Star και έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να στελεχώσει το ριάλιτι επιβίωσης με τα πιο δυνατά ονόματα που θα συνδυάζουν τις αθλητικές ικανότητες με την έντονη προσωπικότητα.

Την ώρα λοιπόν που ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να εντάξει στο ριάλιτι παίκτες που είχαν απίστευτη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ ποιον viral παίκτη του τέταρτου κύκλου έχει προσεγγίσει), έχει αφήσει εκτός μία παίκτρια που έφερνε «ζαλάδα» σε κάθε της πλάνο.

Δε δέχθηκε πρόταση για το Survivor All Star η Σοφιάννα Αβραμάκη

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Σοφιάννα Αβραμάκη, η παίκτρια που κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση καθώς και με τις αθλητικές της ικανότητες, θα μείνει εκτός Survivor All Star, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους που δεν έχει προσεγγίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η αλλαγή στην πρεμιέρα του Survivor all star

Μπορεί να ακούμε συνεχώς να ανακοινώνονται νέα ονόματα, που θα μπουν στον νέο και πολύ δύσκολο κύκλο του Survivor all star, ωστόσο οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι κάτι, που δε μπορεί να προβλεφθεί.

Υπήρχε συγκεκριμένη ημέρα, που περιμέναμε όλοι να δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Real το παιχνίδι θα παγώσει, πηγαίνοντας λίγο πίσω.

Έτσι λοιπόν, οι επικρατέστερες ημέρες πρεμιέρας είναι 26 Δεκεμβρίου και η 2 Ιανουαρίου. Να τονίσουμε εδώ, πως κάποιες εκκρεμότητες της παραγωγής και οι καταστροφές, που συνέβησαν στους στίβους μάχης είναι κάποιοι από τους λόγους, που οδηγούν στην αλλαγή της πρεμιέρας.

Survivor all star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: «Με ενοχλεί να...» - Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του Ντάνου για τον νέο κύκλο

Survivor All Star αποκλειστικό: Η απουσία θα κάνει αίσθηση - Εκτός ριάλιτι ο...