Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων, GNTM 5 (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον του), επιστρέφει απόψε (7/11) με ένα νέο επεισόδιο και μία φωτογράφιση που θα φέρει πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στα μοντέλα καθώς και στην κριτική επιτροπή.

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες, βλέπουμε τα μοντέλα να ντύνονται σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέτες, χρησιμοποιώντας props από την καθημερινή μας ζωή και εκφράζονται απλά συναισθήματα.

Οι ίντριγκες δεν λείπουν και μάλιστα μεταφέρονται και στο πλατό, τη στιγμή που οι κριτές κοιτάζουν με προσοχή τις φωτογραφίες των κοριτσιών.

Ο Τάσος Σοφρωνίου, έξαλλος πηγαίνει στα backstage και ζητάει από τη Βίκυ Καγιά να του δώσει χρόνο προκειμένου να λύσει με ένα από τα κορίτσια την παρεξήγηση που έχει γίνει.

Το trailer του αποψινού (7/11) GNTM 5

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για την επιστροφή της στο GNTM 5

Λίγο αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει και επίσημα πια στο GNTM 5, το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο ρόλο που θα αναλάβει στο ριάλιτι μοντέλων.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται.

Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή.

Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge», είπε αρχικά για την επιστροφή της στο show και για τον ρόλο που θα αναλάβει (δείτε εδώ τι θα κάνει ακριβώς στο ριάλιτι).

Όσον αφορά στο ποια κοπέλα θα ήθελε να δει να παίρνιε τη νίκη: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χρήστος Μπίρμπας: «Όποιος δεν θέλει να μην...» - Απαντά ανοιχτά για την διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη

Η φωτογραφία που λύνει τις φήμες κόντρας - Η βραδινή έξοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Μαίρης Βιτίναρος