Από Ελένη Μήτση

Μια φήμη κόντρας υπάρχει στον αέρα εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα σε δύο όνομα, που συμμετέχουν στο GNTM 5 και αυτά δεν είναι άλλα από τη Μαίρη Βιτίναρος και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ένα ειρωνικό σχόλιο του δεύτερου μοντέλου ήταν η αφορμή για να θεωρηθεί, πως υπήρχε μια κόντρα ανάμεσα τους, ωστόσο την Παρασκευή 4/11 τις είδαμε σε μία κοινή βραδινή έξοδο και μέσα από δηλώσεις, που έκανα στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι έδωσαν τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους.

Η συνάντηση της Μαίρης Βιτινάρος με την Σοφία Χατζηπαντελή

Χατζηπαντελή - Βιτινάρος

Η Μαίρη Βιτίναρος μιλά ανοιχτά για το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Μαίρη Βιτίναρος, το πρωί της Τετάρτης 2/11 εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα, τόσο για εκείνη, όσο και για το GNTM 5. Η νέα coach μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram λίγο μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει ακριβώς το μοντέλο).

«Ήθελα να πάω στο GNTM και δύο εβδομάδες μετά η παραγωγή μου έστειλε μήνυμα. Δεν με πρότεινε η Βίκυ Καγιά για το show. Τη γνώρισα όταν ήρθα και με υποδέχθηκε με μία ανοιχτή αγκαλιά. Δεν την ξέρω τη Σοφία, δεν τη γνώρισα ποτέ. Νομίζω ότι ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουμε φίλες» είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή: Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Καμία σχέση με το πως τη βλέπαμε στο GNTM 5 - Πόζαρε με τα εσώρουχά της η Σοφία Χατζηπαντελή