Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα από τα καινούργια πρόσωπα που είδαμε φέτος στο GNTM 5, και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με την συμπεριφορά του, για πρώτη φορά στην τηλεόραση, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια και δημιουργώντας καλές εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος το πρωί της Κυριακής 6/11 έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Χαμογέλα και Πάλι, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την Αναστασία Περράκη (η οποία τον στηρίζει σε ότι και αν κάνει), με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά και στα τα σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με την ηλικιακή διαφορά τους.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Χρήστου Μπίρμπα για τα σχόλια που ακούει

«Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών, αλλά μπορώ να πω πως έχω μία σχετική εμπειρία πάνω σε αυτό λόγω του μόντελινγκ. Η σύντροφός μου με συμβούλευσε να είναι ο εαυτός μου στο GNTM. Είμαστε επτά χρόνια μαζί… φαγούρας. Δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων…

Δεν ήταν όλα ρόδινα, είχαμε τα “πάνω” μας, είχαμε και τα “κάτω” μας. Υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Κάνουμε τα διαλείμματα μας. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά. Οκτώ χρόνια διαφορά εντάξει, όποιος δεν θέλει να μην το ακούει και να μη το βλέπει» είπε χαρακτηριστικά.

Έχει μιλήσει και για την σύγκριση με τον Καράβα

Σε μία αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε το πρωί της Τρίτης 1/11 ο νέος και ιδιαίτερα αγαπητός coach του GNTM, στο Breakfast at Star και απάντησε για όλα! Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο reality μόδας αλλά και στην πιθανή σύγκρισή του με τον Γιώργο Καράβα.

«Γιατί να τη φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα; Ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει. Ο Γιώργος έκανε το ξεκίνημα σαν coach, το δημιούργησε και το έπλασε πάρα πολύ ωραία. Εγώ είμαι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα.

Ό,τι σου έρχεται στη ζωή δοκίμασέ το, μην το αφήνεις. Αν σου μείνει απωθημένο αργότερα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Είπα τώρα είμαι 30, τώρα θα το κάνω και βλέπω στην πορεία τι θέλω να ακολουθήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Τρέμω λίγο...» - Το μοντέλο που κόμπλαρε τον Χρήστο Μπίρμπα

GNTM 5: «Όχι πολλά πολλά σου σου...» - Η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαίρης Βιτίναρος στον Χρήστο Μπίρμπα