Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής (6/11) στο Asia Express και όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα πιο σπαρταριστά στιγμιότυπα του χθεσινού επεισοδίου, που είχε μάλιστα, λίγο απ' όλα.

Τι είδαμε χθες (6/11) στο Asia Express

Με καταρρακτώδη βροχή και πολύ κακοκαιρία - Το τελευταίο race των παικτών στο Λάος

Μετά την ανακοίνωσή του στο προηγούμενο επεισόδιο του Asia Express, ο Πέτρος Πολυχρονίδης το βράδυ της Κυριακής 6/11 επανήλθε να καλωσορίσει όλους εμάς αλλά και τους παίκτες, στο τελευταίο race στην περιοχή του Λάος, καθώς η επόμενη εβδομάδα θα βρει όσα ζευγάρια τα καταφέρουν στην μαγευτική Ταϊλάνδη, για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι συνθήκες της βραδιάς δεν ξεκίνησαν με το καλύτερο τρόπο ωστόσο, καθώς από την αρχή του επεισοδίου είχε απίστευτη καταρρακτώδης βροχή, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, και έτσι θα έπρεπε να αγωνιστούν.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες, πως όταν φτάσουν στην Ταϊλάνδη, θα τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη, η πρώτη μέχρι στιγμής για το παιχνίδι. «Το τελευταίο race στο Λάος μας οδηγεί στην μαγευτική Ταϊλάνδη, εκεί που σας περιμένει μία τεράστια έκπληξη, η πρώτη που θα δούμε στο Asia Express είπε χαρακτηριστικά.

Δεν άντεξε και λύγισε! Η συγκίνηση της Ζενεβιέβ στους δρόμους του Λάος

Στην αρχή οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους (δείτε εδώ τα απίθανα σχόλιά τους) ωστόσο λίγο αργότερα την είδαμε να λυγίζει καθώς ήταν στην πόλη του Λάος. Ο λόγος για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Asia Express, μας ξενάγησε στις γειτονιές του Λάος και μας έδειξε τα ήθη και τα έθιμα χαρακτηρίζουν την Ασία.

Ωστόσο σε κάποια στιγμή μίλησε για μια ιδιαίτερη διαδικασία ελεημοσύνης, στην οποία καθημερινά κάτοικοι βγαίνουν στον δρόμο και δίνουν φαγητό σε μοναχούς, ανάμεσά τους και παιδιά, που έχουν πάρει όρκο σιωπής και η μόνη τροφή που μπορούν να έχουν είναι αυτή από τον κόσμο.

«Είναι παιδάκια, θέλω να φύγω...Είναι μία όμορφη ιεροτελεστία. Επίσης το γεγονός ότι βλέπεις παιδάκια σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα γιατί παίρνουν όρκο σιωπής και μπορεί να μένουν για σύντομο χρονικό διάστημα στα μοναστήρια αλλά κάποια στιγμή μπορεί να αποφασίσουν ότι θα παραμένουν μοναχοί και εμένα αυτό σαν μαμά με τρομάζει αλλά όλα αυτά είναι αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά...

«Σταμάαααααααατα!» - Εκτός ορίων ο Fipster ούρλιαζε στην μέση του δρόμου

Μπορεί νωρίτερα στο επεισόδιο της Κυριακής 6/11 του Asia Express οι χρήστες να τον αποθέωσαν στο Twitter με τα σχόλιά τους, ωστόσο είναι φανερό πως στο αποψινό επεισόδιο ο Fipster έχει έντονο εκνευρισμό εξαιτίας των κακουχιών που περνούν προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στην επόμενη φάση στην Ταϊλάνδη.

Ο παίκτης κατά τη διάρκεια της δοκιμασίες βγήκε εκτός εαυτού με έναν ντόπιο, που τον παράτησε στην ερημιά, σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος, και ο συμπαίκτης του δεν μπορούσε να τον κάνει με τίποτα να ηρεμήσει!

Ο Fipster σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: «Σταμάαααααααααατα. Περίμενε! Δε θα άφηνα δύο ανθρώπους στη μέση του πουθενά» είπε φωνάζοντας μάταια!

«Σταμάτα ρε γκασμά!» - Τα γαλλικά του Γιώργου Μαυρίδη σε ντόπιο του Λάος

Δεν ήταν μόνο ο Fipster τελικά, που στο χθεσινό επεισόδιο του Asia Express, βγήκε εκτός ορίων, αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος κατά την διάρκεια της δοκιμασίας βγήκε εκτός εαυτού επίσης με ντόπιο που τους αγνόησε και τους παράτησε στην μέση του δρόμου και δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτησή του!

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πολύ προσπάθεια βρήκαν οδηγό για να τους μεταφέρει στον προορισμό ωστόσο από λάθος ο ντόπιος δεν έστριψε εκεί που έπρεπε και συνέχισε τη διαδρομή του, κάτι που τον έβγαλε τελείως από τα ρούχα του!

«Δείξε του μ@λ#κ#, μας πάει λάθος! Δείξ΄του το, φεύγουμε! Στοπ! Σταμάτα! Ρε γκασμά! Δώσε το χαρτί μην του γ#μ#σω» είπε χαρακτηριστικά πάνω στο άγχος και την αδρεναλίνη του.

Καταπέλτης ο Πολυχρονίδης! Το ζευγάρι που παραβίασε κανόνα και αποβλήθηκε

Μία αρκετά δύσκολη στιγμή έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Asia Express, όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης έπρεπε να ανακοινώσει το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Ωστόσο οι παίκτες στο άκουσμα όσων είπε ο παρουσιαστής πάγωσαν, μιας και ανέφερε πως υπήρξε παραβίαση του σημαντικότερου κανόνα.

Ενώ μιλούσε ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ένα ζευγάρι έδωσε χρήματα σε ντόπιους για να προχωρήσουν στην δοκιμασία του. Αυτό ήταν το ζευγάρι της Θεοδώρας Ρασέλ και της μητέρας της, Κλόντια η οποία και έχασε τις αισθήσεις στο άκουσμα όλων αυτών

.Αμέσως έσπευσαν όλοι να την στηρίξουν, με την Θεοδώρα Ρασέλ να φωνάζει «Μαμά ηρέμησε, θα πέσεις! Ηρέμησε μαμά» και τον Γιώργο Μαυρίδη να προσπαθεί να την τοποθετήσει με ηρεμία στο έδαφος.

«Χρησιμοποιήσατε χρήματα για να ολοκληρώσετε μια αποστολή, παραβιάσατε έναν σημαντικό κανόνα και είστε το ζευγάρι που θα μας αποχαιρετήσει εδώ» είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.