Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/11) και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα πιο σπαρταριστά περιστατικά που μας τράβηξαν την προσοχή!

Τι είδαμε χθες (6/11) στο The Voice

Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς στα μαχαίρια για διαγωνιζόμενη

Άλλο ένα επικό σκηνικό για τα μάτια διαγωνιζόμενης εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 6/11 στην σκηνή του Voice, όταν η ταλαντούχα Νένσυ, αποφάσισε να πάει στον διαγωνισμό και να διεκδικήσει και εκείνη μία θέση με την δυνατή όπως ακούσαμε ερμηνεία της.

Μετά το τραγούδι της, την διεκδίκησαν ο Σάκης Ρουβάς (ο οποίος ζήτησε συγγνώμη σε άλλη διαγωνιζόμενη πρόσφατα) και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και τότε επικράτησε κυριολεκτικά χαμός στην σκηνή, μιας και οι δύο σηκώθηκαν και ανέβηκαν και εκείνοι στην σκηνή προκειμένου να την πείσουν ο καθένας για την δική του ομάδα.

Eκείνη είναι θαυμάστρια του Αργυρού, και ο Σάκης για να πείσει την παίκτρια πήρε τηλέφωνο τη μαμά της μιας και είναι δική του θαυμάστρια όπως τον πληροφόρησε η Νένσυ, και τότε ο Αργυρός αναφώνησε «Αν πάρεις τηλέφωνο, το έχετε στήσει το έργο! Το στήσατε! Είναι στημένος ο αγώνας…»!

«Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχή, ακούγεστε με ωραία φωνή, τραγουδάτε κι εσείς; Η κόρη σας είναι υπέροχη, έχει εξαιρετική φωνή, είμαι ο Κωνσταντίνος να σημειωθεί» επέμενε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Ρουβά να συμπληρώνει «Ζωή, σε πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσεις βρε κορίτσι μου, θα βάλεις λίγο το χεράκι σου να βοηθήσεις την κατάσταση; Ζωή, κρέμομαι από τα χείλη σου, μίλα».

Τελικά επέλεξε το Αργυρό...

Η Έλενα Παπαρίζου χαστούκισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μετά την διεκδίκηση της διαγωνιζόμενης με τον Σάκη Ρουβά άλλο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή 6/11 στον αέρα του The Voice, όταν κατά την διάρκεια που οι κριτές άκουγαν την ερμηνεία μίας διαγωνιζόμενης, ο Αργυρός μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου για να μην μπορέσει να την διεκδικήσει!

Η λαμπερή τραγουδίστρια προσπαθούσε να βρει ποιος της την έφερε και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την παίκτρια, και τότε αποκαλύφθηκε ποιος το έκανε και το παραδέχτηκε και ο ίδιος, και τότε εκείνη πήγε κοντά του, τον αγκάλιασε και του είπε «Ένα πουλάκι μου είπε ότι εσύ το έκανες, εσύ με μπλόκαρες… Καλό, καλό…» και χαϊδεύοντας το μάγουλό του του έδωσε ένα χαστούκι, γελώντας χαριτωμένα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φαίη Σκορδά: «Είχαμε στείλει κάμερα έξω από τα γυρίσματα...» - Ο εκνευρισμός της με τους κριτές του The Voice

Αυτό είναι το plan B του ΣΚΑΪ - Εξελίξεις με την παρουσίαση των live του The Voice