Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Φαίη Σκορδά έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως είναι ένα από τα άτομα στην τηλεόραση που ότι και αν παρατηρήσει, ότι και αν την ενοχλεί δεν διστάζει να το πει (δείτε εδώ τα όσα είπε λίγες μέρες πριν για τον συγγραφέα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία), πάντα με ευγένεια, ακόμη και για πράγματα που την ενοχλούν από άτομα που εργάζονται στον ίδιο σταθμό με εκείνη.

Το πρωί της Παρασκευής 4/11 στο Πρωινό μας, εξέφρασε ένα παράπονό της σχετικά με το The Voice, καθώς ανέφερε πως η εκπομπή είχε στείλει κάμερα για να γίνει ρεπορτάζ, και οι κριτές φυγαδεύτηκαν για να μην μιλήσουν, από την πίσω πόρτα.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το The Voice

«Θα το πω, δεν αντέχω. Είχαμε στείλει κάμερα έξω από τα γυρίσματα του The Voice –τι θες Ελεάννα; Εγώ θα τα πω- και τους φυγάδευσαν από πίσω; Είναι δυνατόν; Θα πάω στο επόμενο αλλά αυτό δεν το ξεχνώ. Δεν είναι ωραίο. Βγαίνεις και λες “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω. Ευχαριστούμε πολύ, γεια σας» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων...

Κάλεσε στον αέρα της εκπομπής της τηλεφωνικά την Ιωάννα Σουλιώτη μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της

Η Φαίη Σκορδά νωρίτερα μέσα από την εκπομπή της πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει η ίδια με την Ιωάννα Σουλιώτη και μάλιστα on air.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής της και στο τηλεοπτικό της κοινό είπε: «Επειδή θέλω να κοιμάμαι το βράδυ ήσυχη… Διάβασα μία συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Σουλιώτη και θέλω να το κάνω, γιατί έτσι είναι το σωστό, και αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας και δεν ήταν αυτό που αρμόζει σε εμένα, στην εκπομπή και στην ίδια προφανώς…» Στη συνέχεια έσπευσε να εξηγήσει γιατί την κάλεσε τα μεσάνυχτα λέγοντας: «Συγγνώμη που σε κάλεσα στις 12 τη νύχτα. Τότε ηρεμώ και με όλα…» Αμέσως μετά βγήκε τηλεφωνικά να μιλήσει η Ιωάννα Σουλιώτη.

«Πραγματικά στενοχωρήθηκα για εκείνη τη συνέντευξη που είχε δοθεί και πετσοκόφτηκε. Ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που είχα δώσει κι εκνευρίστηκα. Και γι’ αυτό άλλωστε μίλησα στο περιοδικό ΕΓΩ για τον λόγο αυτό» είπε με τη σειρά της η Ιωάννα Σουλιώτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φαίη Σκορδά: «Έλεγαν ότι τρελάθηκα!» - Oι συζητήσεις της με τον Αντ1 πριν το τηλεοπτικό διαζύγιό τους

«Είμαι άνθρωπος της...» - Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1