Από Πέννυ Μαστοράκου

Στην αρχή οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους (δείτε εδώ τα απίθανα σχόλιά τους στο Twitter ένα ένα) ωστόσο λίγο αργότερα την είδαμε να λυγίζει καθώς ήταν στην πόλη του Λάος. Ο λόγος για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο Asia Express, μας ξενάγησε στις γειτονιές του Λάος και μας έδειξε τα ήθη και τα έθιμα χαρακτηρίζουν την Ασία.

Ωστόσο σε κάποια στιγμή μίλησε για μια ιδιαίτερη διαδικασία ελεημοσύνης, στην οποία καθημερινά κάτοικοι βγαίνουν στον δρόμο και δίνουν φαγητό σε μοναχούς, ανάμεσά τους και παιδιά, που έχουν πάρει όρκο σιωπής και η μόνη τροφή που μπορούν να έχουν είναι αυτή από τον κόσμο.

Η Ζενεβιέβ λύγισε και δάκρυσε στο Asia Express

«Είναι παιδάκια, θέλω να φύγω...Είναι μία όμορφη ιεροτελεστία. Επίσης το γεγονός ότι βλέπεις παιδάκια σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα γιατί παίρνουν όρκο σιωπής και μπορεί να μένουν για σύντομο χρονικό διάστημα στα μοναστήρια αλλά κάποια στιγμή μπορεί να αποφασίσουν ότι θα παραμένουν μοναχοί και εμένα αυτό σαν μαμά με τρομάζει αλλά όλα αυτά είναι αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά...

Με καταρρακτώδη βροχή και πολύ κακοκαιρία το τελευταίο race των παικτών στο Λάος

Μετά την ανακοίνωσή του στο προηγούμενο επεισόδιο του Asia Express, ο Πέτρος Πολυχρονίδης το βράδυ της Κυριακής 6/11 επανήλθε να καλωσορίσει όλους εμάς αλλά και τους παίκτες, στο τελευταίο race στην περιοχή του Λάος, καθώς η επόμενη εβδομάδα θα βρει όσα ζευγάρια τα καταφέρουν στην μαγευτική Ταϊλάνδη, για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι συνθήκες της βραδιάς δεν ξεκίνησαν με το καλύτερο τρόπο ωστόσο, καθώς από την αρχή του επεισοδίου είχε απίστευτη καταρρακτώδης βροχή, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, και έτσι θα έπρεπε να αγωνιστούν.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες, πως όταν φτάσουν στην Ταϊλάνδη, θα τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη, η πρώτη μέχρι στιγμής για το παιχνίδι. «Το τελευταίο race στο Λάος μας οδηγεί στην μαγευτική Ταϊλάνδη, εκεί που σας περιμένει μία τεράστια έκπληξη, η πρώτη που θα δούμε στο Asia Express είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος - Κατέρρευσε η Κατερίνα Καλίνογλου

Asia express highlights (4/11): Οι συγκινήσεις, τσακωμοί και οι ανατροπές - Το ζευγάρι που αποχώρησε