Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την διεκδίκηση της διαγωνιζόμενης με τον Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ το επικό σκηνικό) άλλο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή 6/11 στον αέρα του The Voice, όταν κατά την διάρκεια που οι κριτές άκουγαν την ερμηνεία μίας διαγωνιζόμενης, ο Αργυρός μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου για να μην μπορέσει να την διεκδικήσει!

Η Έλενα Παπαρίζου χαστούκισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο The Voice

Η λαμπερή τραγουδίστρια προσπαθούσε να βρει ποιος της την έφερε και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την παίκτρια, και τότε αποκαλύφθηκε ποιος το έκανε και το παραδέχτηκε και ο ίδιος, και τότε εκείνη πήγε κοντά του, τον αγκάλιασε και του είπε «Ένα πουλάκι μου είπε ότι εσύ το έκανες, εσύ με μπλόκαρες… Καλό, καλό…» και χαϊδεύοντας το μάγουλό του του έδωσε ένα χαστούκι, γελώντας χαριτωμένα!

Εξελίξεις με την παρουσίαση των live του The Voice

Πολλά ακούμε τελευταία για το The voice και την παρουσίαση των live επεισοδίων, καθώς ο Γιώργος Λιανός, που συνδέεται με το μουσικό show παράλληλα ανήκει και στην παραγωγή του all star survivor.

Ο παρουσιαστής θα αναχωρήσει μετά τις 20 Δεκέμβρη για τον Άγιο Δομίνικο και έτσι είναι πολύ πιθανό να μείνει στον αέρα το πρόγραμμα. Υπήρξαν συζητήσεις για την αντικατάσταση του, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα εντελώς σίγουρο.

Σύμφωνα με τη Real λέγεται, πως εξετάζεται να δούμε στη θέση του Λιανού την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάτι που αν ωστόσο δεν επικρατήσει υπάρχει και Plan B. Συγκεκριμένα, ο σταθμός θα τρέξει τα επεισόδια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, πριν από την έναρξη του Survivor.

Γιώργος Λιανός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The voice: Είναι κούκλα και τραγουδίστρια - Θα παρουσιάζει τα backtastage αντί για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

The Voice: «Άκουσε με, πραγματικά...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη