Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την ανακοίνωσή του στο προηγούμενο επεισόδιο του Asia Express, ο Πέτρος Πολυχρονίδης το βράδυ της Κυριακής 6/11 επανήλθε να καλωσορίσει όλους εμάς αλλά και τους παίκτες, στο τελευταίο race στην περιοχή του Λάος, καθώς η επόμενη εβδομάδα θα βρει όσα ζευγάρια τα καταφέρουν στην μαγευτική Ταϊλάνδη, για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι συνθήκες της βραδιάς δεν ξεκίνησαν με το καλύτερο τρόπο ωστόσο, καθώς από την αρχή του επεισοδίου είχε απίστευτη καταρρακτώδης βροχή, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, και έτσι θα έπρεπε να αγωνιστούν.

Η έκπληξη που ανακοίνωσε ο Πολυχρονίδης στο Asia Express

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες, πως όταν φτάσουν στην Ταϊλάνδη, θα τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη, η πρώτη μέχρι στιγμής για το παιχνίδι. «Το τελευταίο race στο Λάος μας οδηγεί στην μαγευτική Ταϊλάνδη, εκεί που σας περιμένει μία τεράστια έκπληξη, η πρώτη που θα δούμε στο Asia Express είπε χαρακτηριστικά.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε οικειοθελώς;

Μετά από δοκιμασίες και τραυματισμούς είδαμε τον Νάσο Γαλακτερό να έχει χτυπήσει άσχημα το γόνατο του, με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο λόγος, που αποχώρησε από το Asia express την Παρασκευή 4/11 μαζί με τον γιο του.

«Το γόνατο μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε.

Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός. «Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον» πρόσθεσε ο Παύλος Γαλακτερός.

Παύλος και Νάσος Γαλακτερός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express Highlights (28/10): Τα κλάματα του Fipster και η δοκιμασία που έκανε το κοινό να ανατριχιάσει

Asia Express: Δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος - Κατέρρευσε η Κατερίνα Καλίνογλου