Από Ελένη Μήτση

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Asia express την Κυριακή 6/11 με τα εναπομείναντα ζευγάρια να τα δίνουν όλα στον αγώνα αποχώρησης, που έρχεται παρά το γεγονός, πως την Παρασκευή 4/11 είδαμε άλλο ένα ζευγάρι να φεύγει για Ελλάδα!

Το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής 6/11 στo Asia Express

Στα μαχαίρια Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια

Οι συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες στο Asia Express, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για αυτός, εξού και τα νεύρα τους αρκετές φορές αλλά και τα ξεσπάσματά τους. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 είδαμε τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια σε μία αρκετά φορτισμένη σκηνή, καθώς η παίκτρια ενοχλήθηκε με μία κίνηση του συζύγου της και αρπάχτηκαν (δείτε εδώ τον προηγούμενο διαπληκτισμό τους στο παιχνίδι).

Η Κρίστη ενοχλήθηκε που αντί να ευνοήσει την ομάδα τους βοήθησε άλλο ζευγάρι, το οποίο τους πήρε το προβάδισμα και αυτό έγινε αντιληπτό από τον Γιώργο.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Πάτα φρένο πάτα φρένο!» - Η επική τούμπα του Fipster από το ποδήλατο

Asia Express: Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που έφερε τεράστια ανατροπή! Οι παίκτες απαγορεύεται να.